Στο νοσοκομείο μετά από πτώση στη βίλα του ο Έλτον Τζον

Στο νοσοκομείο μετά από πτώση στη βίλα του ο Έλτον Τζον

Ο 76χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο ορθοπεδικό κέντρο του νοσοκομείου

Ένα μικρό ατύχημα είχε το Σαββατοκύριακο στη βίλα του στη Νίκαια της Γαλλίας ο Έλτον Τζον, ο οποίος αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο στο νοσοκομείο Princess Grace στο Μονακό μετά από πτώση μέσα στο σπίτι του.

Ο 76χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο ορθοπεδικό κέντρο του νοσοκομείου, όπου έλαβε προληπτική θεραπεία. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ότι μετά από ένα γλίστρημα χθες στο σπίτι του στη Νότια Γαλλία, ο Έλτον επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το pagesix.com. «Έπειτα από εξετάσεις, πήρε αμέσως εξιτήριο και τώρα είναι πίσω στο σπίτι του. Είναι καλά στην υγεία του» πρόσθεσε.

Ο Έλτον Τζον περνάει το καλοκαίρι στη Γαλλική Ριβιέρα με τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις και τα δύο τους παιδιά, αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του Farewell Yellow Brick Road Tour στις αρχές Ιουλίου. «Είχα την πιο υπέροχη καριέρα, πέρα από κάθε φαντασία. 52 χρόνια καθαρής χαράς παίζοντας μουσική, πόσο τυχερός είμαι που παίζω μουσική;» είπε ο ίδιος στο κοινό της Στοκχόλμης στη Σουηδία, καθώς έκλεινε το σετ του με το «Your Song» και το «Goodbye Yellow Brick Road». «Αλλά, ξέρετε, δεν θα καθόμουν εδώ και δεν θα σας μιλούσα αν δεν ήσασταν εσείς. Αγοράσατε τα singles, τα άλμπουμ, τα CD, τις κασέτες, αλλά το πιο σημαντικό, αγοράσατε τα εισιτήρια για τις συναυλίες και ξέρετε πόσο μου αρέσει να παίζω ζωντανά» πρόσθεσε.

Ο νικητής του Grammy ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τη συνεχή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του που διαρκεί πάνω από 5 δεκαετίες. «Η αποψινή βραδιά ήταν μαγική. Προσπαθώ να το επεξεργαστώ και δεν νομίζω ότι θα το συνειδητοποιήσω για λίγο ακόμα ότι επιτέλους τελείωσα με τις περιοδείες», μοιράστηκε. «Δεν μπορώ να σας πω πόσο πολύ θα μου λείψουν οι φανς μου και πόσο με έκανε ταπεινό η υποστήριξή τους – θα μου μείνει για πάντα».