Τζόρτζια Μελόνι: Όταν κυβερνάς, νιώθεις όπως όταν βρίσκεσαι στα ρωσικά βουνά

Τζόρτζια Μελόνι: Όταν κυβερνάς, νιώθεις όπως όταν βρίσκεσαι στα ρωσικά βουνά

«Κάποιες στιγμές μπαίνεις στον πειρασμό να κατέβεις, αλλά αυτό διαρκεί μόνο μια στιγμή», δήλωσε η πρωθυπουργός της Ιταλίας

"Όταν κυβερνάς, νιώθεις όπως όταν βρίσκεσαι στα ρωσικά βουνά είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Κάποιες στιγμές μπαίνεις στον πειρασμό να κατέβεις, αλλά αυτό διαρκεί μόνο μια στιγμή", δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι σε συνέντευξή της στο περιοδικό Chi.

"Η ζωή μου ήταν πάντα ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, τώρα ακόμη περισσότερο. Κάθε ημέρα κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συμπιέσω την τρελή μου ατζέντα και να βρω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται για την κόρη μου, την Τζινέβρα", συμπληρώνει η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με την Μελόνι, "ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να τον σπαταλά". Κάθε φορά που έχω τη δυνατότητα, παίρνω μαζί μου την Τζινέβρα, κοντά της αισθάνομαι πιο δυνατή", εξηγεί στο περιοδικό. Αποκαλύπτει ακόμη ότι "ο πρόεδρος Μπάιντεν ήταν ευγενέστατος με την κόρη της στον Λευκό Οίκο".

"Μετά από δύο χρόνια χωρίς ξεκούραση, κατάφερα φέτος να αναπαυθώ λίγες μέρες στην Απουλία της Κάτω Ιταλίας διότι εξαιτίας της υπερβολικής κόπωσης, κινδυνεύεις να χάσεις και την πολύτιμη διαύγεια και τη συγκέντρωσή σου", δήλωσε τέλος η επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.