Τραγωδία στη Ρώμη με νεκρό 8χρονο αγόρι: Το «ρούφηξε» η αντλία πισίνας σε λουτρά

Τραγωδία στη Ρώμη με νεκρό 8χρονο αγόρι: Το «ρούφηξε» η αντλία πισίνας σε λουτρά

Το σώμα του άτυχου παιδιού βρέθηκε εγκλωβισμένο στο σωλήνα απορρόφησης του νερού

Σοκαρισμένη είναι η Ρώμη από τη χθεσινή τραγωδία σε λουτρά λίγα χλμ. έξω από τη πόλη, όπου ένα 8χρονο παιδί σκοτώθηκε σε πισίνα, η οποία άδειαζε και απορροφήθηκε από αντλία, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

Τα Λουτρά Sabine του Cretone είναι ένα γνωστό και πολυσύχναστο μέρος σε κοντινή απόσταση από την Αιώνια Πόλη. Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Κρίστιαν Μαυρής, το 8χρονο αγόρι φαίνεται να βρέθηκε στην πισίνα την ώρα που άδειαζε για καθαρισμό, όπως συνηθίζεται κατά τη διάρκεια του κλεισίματος των εγκαταστάσεων. Το σώμα του άτυχου παιδιού ανασύρθηκε περίπου 2 ώρες μετά τη διαπίστωση, ότι είχε παρασυρθεί από τη ροή του νερού και είχε καταλήξει εγκλωβισμένο στο σωλήνα απορρόφησης.

Πολλά είναι όμως μέχρι στιγμής τα ασαφή στοιχεία. Η Corriere della Sera τονίζει, πως εκείνη τη στιγμή είχε ζητηθεί από τους θαμώνες να προσέλθουν στην έξοδο για το βραδινό κλείσιμο της δομής, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται το άδειασμα να είχε ξεκινήσει, όταν ο κόσμος βρισκόταν ακόμη στην πισίνα.

Παράλληλα, παραμένει το ερώτημα, για το εάν ο άτυχος 8χρονος βούτηξε ή έπεσε στο νερό. Η εισαγγελία του Τίβολι διεξάγει έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.