Μπρίτνει Σπίαρς: Χώρισε από τον Σαμ Ασγκάρι μετά από έναν χρόνο γάμου

Μπρίτνει Σπίαρς: Χώρισε από τον Σαμ Ασγκάρι μετά από έναν χρόνο γάμου

Ο 29χρονος φέρεται να προσπαθεί να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο για να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της 41χρονης

Επεισοδιακό διαζύγιο μετά από ένα χρόνο γάμου παίρνουν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 29χρονος ηθοποιός ζητά να «σπάσει» το προγαμιαίο συμβόλαιο, που είχαν υπογράψει, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της 41χρονης τραγουδίστριας, η οποία υπολογίζεται στα 60 εκατ. δολάρια. Όπως αναφέρει μάλιστα η Page Six, ο Ασγκάρι εμφανίζεται να απειλεί να αποκαλύψει «εξαιρετικά ντροπιαστικά στοιχεία» για την Σπίαρς, με την πλευρά της τραγουδίστριας να απαντά ότι αυτό είναι «εξοργιστικό».

Η Page Six υποστηρίζει επίσης, ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο είναι υπέρ της Σπίαρς και πως «όσα χρήματα έχει βγάλει πριν τον γάμο με τον Ασγκάρι, είναι προστατευμένα». «Ο Σαμ ακόμα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και σε ποια έκταση, για τις ξεχωριστές περιουσίες και τις υποχρεώσεις κάθε πλευράς. Υπάρχουν αρκετά θέματα, που αφορούν αντικείμενα και χρέη, που του είναι άγνωστα» δήλωσε ο δικηγόρος του Ασγκάρι.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψαν στο πρακτορείο TMZ, ότι το ζευγάρι τσακώθηκε άσχημα μετά από μια φήμη απιστίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο Σάμ Ασγκάρι φαίνεται να πίστεψε αυτές τις φήμες, ακόμα και αν δεν έχουν επιβεβαιωθεί, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα. «Ήταν θέμα χρόνου για τον Σαμ να ζητήσει διαζύγιο» αναφέρει πηγή στο TMZ, ενώ η ίδια πηγή αποκαλύπτει, πως η τραγουδίστρια γινόταν πολλές φορές βίαιη προς τον σύζυγό της.