Ρόμπερτ ντε Νίρο: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του εγγονού του – Προήλθε από τις «τοξικές επιδράσεις 5 ναρκωτικών ουσιών»

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του εγγονού του – Προήλθε από τις «τοξικές επιδράσεις 5 ναρκωτικών ουσιών»

Ο 19χρονος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή 2 Ιουλίου

O Leandro De Niro-Rodriguez πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης. Ο 19χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε νεκρός την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και όσα μεταδίδει το people.com, ο θάνατός του προήλθε από τις «τοξικές επιδράσεις της φαιντανύλης, της αλπραζολάμης, της 7-αμινο κλοναζεπάμης, της κεταμίνης και της κοκαΐνης».

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Leandro, η μητέρα του, Drena De Niro, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως «κάποιος του πούλησε χάπια με φεντανύλη». «Έτσι, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που εξακολουθούν να να πουλάνε και να αγοράζουν αυτό το πράγμα, να ξέρουν ότι ο γιος μου έφυγε για πάντα», πρόσθεσε.

Μια σύλληψη για τον θάνατό του

Στα μέσα Ιουλίου, η 20χρονη Sofia H. Marks συνελήφθη για τον θάνατο του Leandro, κατηγορούμενη ότι του πούλησε τα ναρκωτικά. Η δίκη της αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα αυτό το μήνα.

 

Ο Ρόμπερτ, 79 ετών – ο οποίος στις 6 Απριλίου καλωσόρισε το έβδομο μωρό του, την κόρη του Τζία Βιρτζίνια – ανέφερε σε δήλωσή του μετά τον θάνατο του εγγονού του: «Είμαι βαθιά θλιμμένος από τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Λέο. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα συλλυπητήρια όλων. Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα να θρηνήσουμε την απώλεια του Λέο».

Όταν ανακοίνωσε τον θάνατο του Λεάντρο τον Ιούλιο, η Drena ανέφερε σε ένα αφιέρωμα στο Instagram: «Όμορφε γλυκέ μου άγγελε. Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου».

«Ήσουν η χαρά μου η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου», συνέχισε η 55χρονη ηθοποιός. «Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεταδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω τόσο πολύ που έγινα η μαμά σου».

«Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου, λυπάμαι πολύ @carlosmare. Αναπαύσου εν ειρήνη και στον αιώνιο παράδεισο αγαπημένο μου αγόρι».