ΗΠΑ: Ένας 25χρονος επιβίωσε μετά από 35 ώρες στη θάλασσα έχοντας γύρω του μέδουσες και καρχαρίες

ΗΠΑ: Ένας 25χρονος επιβίωσε μετά από 35 ώρες στη θάλασσα έχοντας γύρω του μέδουσες και καρχαρίες

Η Ακτοφυλακή τον εντόπισε και τον διέσωσε - Έφερε εγκαύματα από τον ήλιο και μώλωπες από τα τσίμπήματα των μεδουσών

Ένας 25χρονος στη Φλόριντα των ΗΠΑ έδινε μάχη για 35 ώρεςς, ο 25χρονος να κρατηθεί στη ζωή κάτω από τον ήλιο στο ημιβυθισμένο σκάφος του, ενώ δεχόταν τσιμπήματα μέδουσας και περιτριγυριζόταν από καρχαρίες του Ατλαντικού.

«Φοβόταν μέχρι θανάτου», είπε στο CNN ο πατέρας του Τσαρλς Γκρέγκορι, που δήλωσε την εξαφάνιση του γιου του το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Το πρωί της ίδιας ημέρας ο Τσαρλς πήγε για ψάρεμα, αλλά η παλίρροια ανέβηκε πιο γρήγορα, από όσο πίστευε. Κύμα χτύπησε το ελαφρύ σκάφος του με επίπεδο πυθμένα και ο 25χρονος έπεσε στο νερό. Κατάφερε να επιστρέψει στο πλεούμενο και έριξε ακόμα και τη μηχανή στη θάλασσα, προκειμένου να κρατήσει το σκάφος στην επιφάνεια, ενώ ήδη η πλώρη βρισκόταν στο νερό.

Η αμερικανική ακτοφυλακή εντόπισε τον 25χρονο 35 ώρες μετά και τον διέσωσε. «Είναι εξαντλημένος, είναι αφυδατωμένος και πάσχει από ραβδομυόλυση. Το σοβαρό ηλιακό έγκαυμα, οι μώλωπες και τα δαγκώματα τον δυσκολεύουν να κινηθεί και να σηκωθεί από το κρεβάτι, αλλά όλοι ελπίζουν ότι θα γίνει καλά», δήλωσε ο πατέρας του.