Τζάστιν Τριντό: Χώρισε με τη σύζυγό του αλλά θα πάνε οικογενειακές διακοπές μαζί

Τζάστιν Τριντό: Χώρισε με τη σύζυγό του αλλά θα πάνε οικογενειακές διακοπές μαζί

«Οι Καναδοί μπορούν να αναμένουν ότι θα βλέπουν συχνά την οικογένεια μαζί»

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό και η επί 18 χρόνια σύζυγός του, Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, θα κάνουν οικογενειακές διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά την απόφασή τους να χωρίσουν.

Αυτό αναφέρει το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού, το οποίο επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού στο People και σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η οικογένεια θα είναι μαζί σε διακοπές, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα».

Οι δυο τους, που παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2005, έχουν τρία κοινά παιδιά: τους Xavier, Ella-Grace και Hadrian.

«Παραμένουν μια στενή οικογένεια και η Σόφι και ο πρωθυπουργός επικεντρώνονται στο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές, αγαπημένο και συνεργατικό περιβάλλον», ανέφερε το γραφείο του πρωθυπουργού στην ανακοίνωσή του. «Και οι δύο γονείς θα έχουν συνεχή παρουσία στη ζωή των παιδιών τους και οι Καναδοί μπορούν να αναμένουν ότι θα βλέπουν συχνά την οικογένεια μαζί».

 

 

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι το ζευγάρι «υπέγραψε νομική συμφωνία χωρισμού» και «εργάστηκε για να διασφαλίσει ότι έχουν ληφθεί όλα τα νομικά και ηθικά βήματα όσον αφορά την απόφασή τους να χωρίσουν και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον».

 

Ο Τριντό, 52 ετών, ανακοίνωσε την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού την Τετάρτη σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε τόσο στα αγγλικά όσο και στα γαλλικά στο Instagram:

«Γεια σε όλους,

η Σοφί και εγώ θα θέλαμε να μοιραστούμε το γεγονός πως μετά από πολλές συζητήσεις δύσκολες, αλλά με νόημα, αποφασίσαμε να χωρίσουμε.

Όπως πάντα, παραμένουμε μια οικογένεια στενά συνδεδεμένη με βαθιά αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και για καθετί που χτίσαμε και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε.

Για το καλό των παιδιών μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστώ».