Ισραήλ: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα ο Νετανιάχου

Ισραήλ: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα ο Νετανιάχου

Ο ίδιος απέδωσε την περιπέτεια της υγείας του στη μη λήψη μέτρων από τον ίδιο για τον καύσωνα

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς δεν διαπιστώθηκαν προβλήματα στις επιπρόσθετες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη μετά την εισαγωγή του για πιθανή αφυδάτωση, σύμφωνα με το γραφείο του.

Ο 73χρονος Νετανιάχου μεταφέρθηκε χθες Σάββατο στο νοσοκομείο Sheba, που βρίσκεται στην πόλη Τελ Χασομέρ, κοντά στην εξοχική κατοικία του στην Καισάρεια και τέθηκε υπό παρακολούθηση στη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με το γραφείο του. Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το νοσοκομείο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εμφανίζεται σε καλή διάθεση και δηλώνει, ότι έκανε διακοπές στην Θάλασσα της

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έλαβε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί χθες με αφυδάτωση και οι γιατροί λένε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Ο 73χρονος Νετανιάχου μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Sheba στο Τελ Χασομέρ, κοντά στην ιδιωτική του κατοικία στην παραθαλάσσια πόλη Καισάρεια και παρέμεινε εκεί το βράδυ για παρακολούθηση. Η αυτοκινητοπομπή του εθεάθη να αποχωρεί από το Sheba με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης να επικαλούνται ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου για το εξιτήριο. Σε χθεσινό βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο Νετανιάχου εμφανίστηκε χαμογελαστός και είπε ότι έκανε διακοπές στην Θάλασσα της Γαλιλαίας και ότι δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα.

Σήμερα, οι νοσοκομειακές αρχές του Sheba επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση περί αφδυδάτωσης και πρόσθεσαν ότι επιπλέον εξετάσεις, ανάμεσά τους και ένα υποδόριο holter που του τοποθετήθηκε, κατέληξαν ότι "η καρδιολογική κατάσταση του Νετανιάχου είναι καλή". Το γραφείο του ανακοίνωσε επίσης ότι το εβδομαδιαίο υπουργικό συμβούλιο που συγκαλείται συνήθως την Κυριακή αναβλήθηκε για αύριο Δευτέρα.