Απίστευτη κτηνωδία στις ΗΠΑ: 22χρονος σκότωσε τρία γατάκια μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων

Απίστευτη κτηνωδία στις ΗΠΑ: 22χρονος σκότωσε τρία γατάκια μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων

«Ήταν έτσι από τα 8 του χρόνια»

Στη σύλληψη του 22χρονου Τόμας Μάρτελ προχώρησαν οι Αρχές της κομητείας Κουκ στο Σικάγο των ΗΠΑ καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, από τον περασμένο Μάιο είχε σκοτώσει έξι γατάκια. Το ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι πως τρία από τα μικρά γατάκια βρήκαν βασανιστικό θάνατο στα χέρια του, καθώς τα έβαλε σε φούρνο μικροκυμάτων. Την κτηνωδία αποκάλυψε η σύντροφός του.

Όπως παραδέχτηκε στη σύντροφό του, η οποία και αποκάλυψε τη φρίκη, «του άρεσε να σκοτώνει γάτες και ήταν έτσι από τα 8 του χρόνια». Η σύντροφος του Μάρτελ, ξεκίνησε να τον υποψιάζεται όταν τον Μάιο της έστειλαν ένα βίντεο με τον 22χρονο να πετάει μια μαξιλαροθήκη στη λίμνη Μίσιγκαν μέσα στην οποία, όπως της είπαν, είχε βάλει τη Σέλι, το γατάκι που μόλις είχε αποκτήσει.

Δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της Σέλι, ο Μάρτελ αγόρασε ένα άλλο γατάκι το οποίο ονομάτισε επίσης Σέλι. Κάθε φορά που σκότωνε μια από τις γάτες, αγόραζε άλλη για να μην αντιλαμβάνεται η μητέρα του τη φρίκη.

Στις 3 Ιουνίου η σύντροφος του 22χρονου τον τσάκωσε την ώρα που είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, να βγάζει από τη γεμάτη νερό μπανιέρα το γατάκι και να προσπαθεί να του κάνει ΚΑΡΠΑ με τον αντίχειρά του. Δύο ημέρες μετά, στις 5 Ιουνίου, ο 22χρονος ενημέρωσε τη σύντροφό του ότι είχε αγοράσει άλλο γατάκι το οποίο, όπως της είπε, ήθελε να το μάθει να κολυμπάει. Λίγες ώρες αργότερα, βάσει της κατάθεσης της συντρόφου του Μάρτελ, ο 22χρονος εμφανίστηκε με μια σακούλα με ένα αντικείμενο μέσα που έμοιαζε με γάτα την οποία και πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

 

 

Όταν, η σύντροφός του κατάλαβε τις αποτρόπαιες πράξεις του, τον κάλεσε να σταματήσει, με τον Μάρτελ να την διώχνει από το σπίτι του αλλά στη συνέχεια της ζήτησε χρήματα για να πάρει άλλο ένα γατάκι το οποίο σκότωσε και αυτό – πάλι στο μπάνιο – επειδή λέρωσε το πιάτο με το φαγητό. Το τελικό «χτύπημα» ήταν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρήκε η σύντροφος του 22χρονου στο τηλέφωνό του, καθώς σε μια από αυτές φαινόταν ένα γατάκι με λεζάντα «λίγο πριν το δολοφονήσω».

Ο 22χρονος κατηγορείται για κακοποίηση και βασανισμό ζώων, με την εισαγγελέα να ορίζει εγγύηση 5.700 δολαρίων την οποία αν πληρώσει θα πρέπει να του τοποθετηθεί ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» με απαγόρευση να έχει κάθε επαφή με ζώα.