Το πρώτο μήνυμα της Μαντόνα μετά την περιπέτεια της υγείας της

Το πρώτο μήνυμα της Μαντόνα μετά την περιπέτεια της υγείας της

Ποια ήταν η πρώτη της σκέψη όταν ξυπνησε στο νοσοκομείο - Τι θα γίνει με την παγκόσμια περιοδεία της

Η Μαντόνα έσπασε τη σιωπή της μετά την περιπέτεια της υγείας της και τη νοσηλεία της στην εντατική με βακτηριακή λοίμωξη.

Σε ανάρτησή της στο Instagram τη Δευτέρα, η Μαντόνα πληροφόρησε το κοινό της, ότι αναρρώνει και δήλωσε, ότι σχεδιάζει να επαναπρογραμματίσει την περιοδεία της Celebrations Tour για αργότερα φέτος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα της ποπ έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια παρηγοριάς και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας. Βρίσκομαι στο δρόμο της ανάρρωσης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευχές. Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσω το σόου μου. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν. Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Το τρέχον σχέδιό μου είναι να επαναπρογραμματίσω το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή σας.

Με αγάπη, M.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)