Γαλλία: Στα δικαστήρια τα παιδιά του Αλέν Ντελόν με την Γιαπωνέζα συγκάτοικο του, Χιρόμι Ρόλιν

Γαλλία: Στα δικαστήρια τα παιδιά του Αλέν Ντελόν με την Γιαπωνέζα συγκάτοικο του, Χιρόμι Ρόλιν

Σε μια συνέντευξη του το 2021 ο διάσημος ηθοποιός την είχε παρουσιάσει ως «την Γιαπωνέζα σύντροφό του»

Την οδό της επίλυσης των διαφορών σε γαλλικό Δικαστήριο έχει λάβει η αντιπαράθεση των παιδιών του Γάλλου ηθοποιού Αλεν Ντελόν με την Χιρόμι Ρόλιν, η οποία συγκατοικεί τα τελευταία χρόνια με τον 87χρονο Γάλλο ηθοποιό στο σπίτι του, στο Ντούσι του Λουαρέ της Γαλλίας. Σε μια συνέντευξη του το 2021, ο Aλέν Ντελόν την είχε παρουσιάσει ως «την Γιαπωνέζα σύντροφό του».

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος τους, τα παιδιά του Αλέν Ντελόν, με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα τους, κατέθεσαν μήνυση την Τετάρτη 5 Ιουλίου κατά της Χιρόμι Ρόλιν για πράξεις ηθικής παρενόχλησης και κατάχρηση αλληλογραφίας. «Από το καρδιαγγειακό ατύχημα του κ. 'Αλεν Ντελόν το 2019 και μετά» αυτή η γυναίκα «που μετακόμισε μαζί του, δείχνει ότι είναι ολοένα και πιο επιθετική, εξευτελιστική και προσβλητική προς αυτόν και προς τα παιδιά του», δήλωσε ο δικηγόρος των παιδιών του ηθοποιού.

«Δεν παύει να απομονώνει τον Αλέν Ντελόν από τους συγγενείς, τους φίλους και την οικογένειά του, χρησιμοποιώντας ελιγμούς και απειλές. Παρακολουθεί συστηματικά τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τα προσωπικά του μηνύματα. Εμποδίζει τα παιδιά της να έρχονται να τον δουν τακτικά, όπως έκαναν πάντα. Είναι αυταρχική, απειλητική και φτάνει στο σημείο να κακομεταχειρίζεται τον σκύλο του κυρίου Ντελόν με απαράδεκτο τρόπο», ανέφερε ο δικηγόρος, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Από την πλευρά της Χιρόμι Ρόλιν, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της, «αμφισβητεί όλες τις αιτιάσεις» προσέφυγε και αυτή στη Δικαιοσύνη και δηλώνει ότι κακοποιήθηκε από μέλη της οικογένειας του ηθοποιου και σωματοφύλακες τους, που την υποχρέωσαν να εγκαταλείψει την οικία του Γάλλου ηθοποιού.