Ο Τσάρλι Πουθ ζήτησε από τους θαυμαστές να σταματήσουν να πετάνε αντικείμενα στη σκηνή

Ο Τσάρλι Πουθ ζήτησε από τους θαυμαστές να σταματήσουν να πετάνε αντικείμενα στη σκηνή

Έχουν χτυπηθεί πολλοί καλλιτέχνες τελευταία κατά τη διάρκεια συναυλιών

Ο Τσάρλι Πουθ «παρακαλεί» τους θαυμαστές να σταματήσουν να πετάνε πράγματα στη σκηνή κατά τη διάρκεια ζωντανών συναυλιών.

Η τραγουδίστρια της κάντρι ποπ, Κέλσι Μπαλερίνι χτυπήθηκε στο μάτι από ένα βραχιόλι κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Αϊντάχο των ΗΠΑ. Μετά το χτύπημα, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να σταματήσει για λίγο τη συναυλία της και επέστρεψε αργότερα για να ολοκληρώσει το σετ.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός αναφέρθηκε στο περιστατικό με σχόλιό του στο Twitter: «Αυτή η τάση να πετάμε πράγματα στους καλλιτέχνες ενώ βρίσκονται στη σκηνή πρέπει να τελειώσει».

Η τραγουδίστρια των «LA Girls» τόνισε επίσης πολλά άλλα πρόσφατα περιστατικά καλλιτεχνών που τραυματίστηκαν από αντικείμενα που πετάνε θαυμαστές στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλιών, όπως η Μπίμπι Ρέξα, υπογραμμίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η Κέλσι Μπαλερίνι επέστρεψε στη σκηνή μετά το περιστατικό με το βραχιόλι και αναφέρθηκε σε αυτό που συνέβη. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να σας κρατήσω όλους ασφαλείς. Εάν ποτέ δεν αισθάνεστε ασφαλείς, ενημερώστε κάποιον γύρω σας»

«Αν κάποιος πιέζει πάρα πολύ ή απλά έχετε αυτό το ένστικτο, απλά να το επισημαίνετε πάντα. Μην πετάτε πράγματα» ανέφερε.