Σοκ στην Ινδονησία: Αιμομίκτης πατέρας βίαζε την κόρη του και δολοφόνησε τα 7 μωρά που γέννησε

Σοκ στην Ινδονησία: Αιμομίκτης πατέρας βίαζε την κόρη του και δολοφόνησε τα 7 μωρά που γέννησε

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν εργάτες που καθάριζαν μια περιοχή γύρω απόλίμνη εντόπισαν πέντε σκελετούς μωρών

Σοκάρει μια υπόθεση αιμομιξίας στην Ινδονησία και τα φρικτά εγκλήματα που ακολούθησαν, με τη δολοφονία επτά νεογέννητων μωρών.

Ένας 57χρονος oμολόγησε, ότι δολοφόνησε τα επτά μωρά που γέννησε η κόρη του, αφότου άρχισε να συνευρίσκεται σεξουαλικά μαζί της για μια περίοδο 11 χρόνων, μετά από προτροπή ενός Ινδονήσιου σαμάνου. Τα φρικτά εγκλήματα ήρθαν στο φως, αφότου εντοπίστηκαν πέντε σκελετοί μωρών, από εργάτες που καθάριζαν την περιοχή γύρω από μια λίμνη, σε ένα χωριό στην Κεντρική Ιάβα στις 15 Ιουνίου.

Η αστυνομία ερεύνησε τα φρικιαστικά ευρήματα και ανέκρινε τον ύποπτο, ο οποίος ομολόγησε, ότι τα τελευταία 11 χρόνια βίαζε την 25χρονη σήμερα βιολογική του κόρη, από όταν εκείνη ήταν στην εφηβεία της. Ισχυρίστηκε, ότι ένας σαμάνος του είχε πει, ότι με αυτόν τον τρόπο θα γινόταν πλούσιος. Επτά μωρά γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ο πατέρας παραδέχτηκε, ότι τα σκότωσε όλα με ασφυξία, πριν τα θάψει στη λίμνη, αναφέρουν οι Straits Times.

Ο 57χρονος εργαζόταν ως οικοδόμος, όταν συναντήθηκε με έναν σαμάνο το 2011. Του είπε, ότι αν ήθελε να γίνει πλούσιος, θα έπρεπε να κάνει σεξ με την κόρη του επτά φορές. Ο άνδρας παραμένει φτωχός, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τώρα συνελήφθη από την αστυνομία. Η 25χρονη σήμερα κόρη του δολοφόνου είναι το παιδί του με την τρίτη σύζυγό του. Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Agus Supriadi Siswanto, φέρεται να είπε: «Η μητέρα δεν μπορεί να κάνει πολλά, γιατί ο ύποπτος την είχε απειλήσει να σιωπήσει, διαφορετικά θα τη σκότωνε».