Η Πενέλοπε Κρουζ επίτιμη προσκεκλημένη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μπιαρίτζ

Η Πενέλοπε Κρουζ επίτιμη προσκεκλημένη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μπιαρίτζ

Θα προβληθεί η ταινία «On the Fringe» στην οποία η Ισπανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί και είναι επίσης παραγωγός

Το νέο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μπιαρίτζ ανοίγει τις πύλες του με θεαματικό τρόπο.

Το νεοσύστατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου υποδέχεται την Πενέλοπε Κρουζ ως επίτιμη προσκεκλημένη και θα προβάλει την ταινία «On the Fringe» στην οποία η Ισπανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί και είναι επίσης παραγωγός.

H ταινία συγκέντρωσε πολλές υποψηφιότητες για βραβεία Γκόγια - ισπανική εκδοχή των Όσκαρ-, μεταξύ άλλων και για την ερμηνεία της Κρουζ.

Δέσμευση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου είναι να αποκαλύψει τα κινηματογραφικά ταλέντα της επόμενης γενιάς μέσα από μια σειρά ταινιών που αφορούν αποκλειστικά τις αφηγήσεις νέων και την αίσθηση του επείγοντος.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Γαλλίας διοργανώνεται από σήμερα έως τις 2 Ιουλίου υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή του, Ζερόμ Πουλίς, πρώην διευθυντή διεθνών επικοινωνιών της Christian Dior Parfums.

Η Πενέλοπε Κρουζ θα συμμετάσχει σε συζήτηση μετά την προβολή της ταινίας, η ιστορία της οποίας περιστρέφεται γύρω από τις αλληλένδετες ιστορίες ανθρώπων που βρίσκονται στα πρόθυρα να χάσουν τα σπίτια τους, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ συμμετέχουν οκτώ ταινίες μεγάλου μήκους σκηνοθετημένες από πολλά υποσχόμενους ή καταξιωμένους σκηνοθέτες και στο πρόγραμμα περιλαμβάνοντια συναντήσεις με εκπροσώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας, συζητήσεις και εργαστήρια με σπουδαίους δημιουργούς ταινιών.