Έλβις Πρίσλεϊ: Ο ετεροθαλής αδελφός του ισχυρίζεται ότι ο «βασιλιάς του ροκ εν ρολ» αυτοκτόνησε

Έλβις Πρίσλεϊ: Ο ετεροθαλής αδελφός του ισχυρίζεται ότι ο «βασιλιάς του ροκ εν ρολ» αυτοκτόνησε

Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Στάνλεϊ είπε ότι ο θρύλος του τραγουδιού είχε προτίμηση στα ανήλικα κορίτσια

Μια νέα συζήτηση για τον Έλβις Πρίσλεϊ άνοιξε, λόγω του πρόσφατο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Elvis' Women». Ο Έλβις Πρίσλεϊ είχε προτίμηση στα ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Στάνλεϊ, ετεροθαλή αδελφό του «βασιλιά του ροκ εν ρολ».

Η σειρά, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, επιδιώκει να «αποκαλύψει έναν άνθρωπο που ήταν πολύ πιο πολύπλοκος από ό,τι πίστευε ο κόσμος». Ο Ντέιβιντ Στάνλεϊ ισχυρίζεται ότι ο Έλβις πήρε αρκετά φάρμακα για να προκαλέσει τον θάνατό του. Ο ετεροθαλής αδερφός του ανέφερε στην «Irish Mirror» ότι «γνώριζε ποια φάρμακα θα πάρει», ενώ πρόσθεσε επίσης ότι «η αγάπη, ο πόνος και η υπερέκθεση ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει άλλο».

Ο Έλβις Πρίσλεϊ πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Αύγουστο του 1977. Ωστόσο, ο ίδιος είπε ότι βρισκόταν στο διάσημο κτήμα του Presley, Graceland, όταν πέθανε, σημειώθηκε στον ΣΚΑΪ.

Στη σειρά ο Ντέιβιντ Στάνλεϊ είπε τη «δική του αλήθεια», όταν ισχυρίστηκε ότι «η προτίμησή του Έλβις Πρίσλεϊ για τα νεαρά κορίτσια, ηλικίας 15 ή 16 ετών, τον αρρώστησε», ενώ δήλωσε επίσης ότι ήταν θαύμα που δεν τον έπιασαν. Ο λόγος που δεν τον έπιασαν, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επειδή «κατάφερνε να ξεφεύγει λόγω των χρημάτων, της περιουσίας, της φήμης και της δύναμής του».

Το ντοκιμαντέρ του Amazon περιλαμβάνει συνεντεύξεις γυναικών που βεβαιώνουν ότι ο «βασιλιάς του ροκ εν ρολ» τις «κυνήγησε», ενώ ήταν πολύ νέες. Η Sofia Coppola θα κυκλοφορήσει το «Priscilla», μια αμφιλεγόμενη ταινία που επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ του Elvis και της Priscilla.