Τομ Κρουζ: Ενθουσιάστηκε με Έλληνα δημοσιογράφο – «Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός»

Τομ Κρουζ: Ενθουσιάστηκε με Έλληνα δημοσιογράφο – «Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός»

Η νέα του ταινία «Επικίνδυνες αποστολές: Θανάσιμη εκδίκηση» αναμένεται στην Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου

Ο Τομ Κρουζ αγαπά την χώρα μας. Ο σταρ του Χόλιγουντ μίλησε για τη νέα του ταινία σε δημοσιογράφο του ANT1 και αναφέρθηκε στο φαγητό αλλά και τους ανθρώπους της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού το βράδυ του Σαββάτου, ο διάσημος ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τη νέα, 7η κατά σειρά, ταινία της σειράς «Επικίνδυνες αποστολές», η οποία αναμένεται στην Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου.

Ο δημοσιογράφος, είπε στον διάσημο ηθοποιό ότι είναι από την Ελλάδα και ενθουσιάστηκε…

«Χαίρομαι που σε γνωρίζω. Ευχαριστώ που είσαι εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τομ Κρουζ, για τη χώρα μας.

Σχετικά με τη νέα του ταινία «Επικίνδυνη αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση – Μέρος πρώτο», ο σταρ τόνισε ότι ξεχωρίζει από τις άλλες της σειράς. «Αυτή είναι μεγαλύτερη. Είναι πιο χλιδάτη. Είναι μια τεράστια επική περιπέτεια δύο επεισοδίων. Το εύρος της ταινίας είναι πολύ μεγάλο. Κάνω τις ταινίες μου για το σινεμά για την μεγάλη οθόνη. Αυτή η ταινία δεν έχει προηγούμενο», ανέφερε ο Τομ Κρουζ στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του στο Λονδίνο.