Αυτός είναι ο θαυματουργός γιατρός στην Καλιφόρνια που ψηλώνει τους άνδρες μέχρι και 14 εκατοστά – Βίντεο με τη μέθοδό του

Αυτός είναι ο θαυματουργός γιατρός στην Καλιφόρνια που ψηλώνει τους άνδρες μέχρι και 14 εκατοστά – Βίντεο με τη μέθοδό του

Πολλοί θέλουν να πάρουν ύψος για να γίνουν πιο ελκυστικοί στις γυναίκες - Μέχρι και 170.000 δολάρια το κόστος της επώδυνης διαδικασίας

Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος, λέει ο θυμόσοφος λαός και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του γιατρού Shahab Mahboubian, ο οποίος μπορεί να ψηλώσει μέχρι και 14 εκατοστά του ανθρώπους και δη τους άνδρες που είναι μεγαλύτερη η πελατεία του. Και παρά την επώδυνη και ακριβή διαδικασία πηγαίνουν πολλοί στο ιατρείο του στην Καλιφόρνια για να γίνουν ψηλότεροι και πιο ελκυστικοί για τις γυναίκες.

Ο 47χρονος γιατρός μπορεί επιμηκύνει τα άκρα, αλλά με μια επώδυνη μέθοδο που σπάει τα πόδια των ανδρών, ώστε να μπορούν να γίνουν μέχρι και 1,80 μέτρο ύψος και πιο σέξι στις γυναίκες.

Μπορεί να ψηλώνει κάποιον μέχρι και 14 εκατοστά και το κόστος φτάνει τα 170.000 δολάρια. Η χειρουργική επέμβαση λειτουργεί κόβοντας το οστό και προσθέτοντας ένα ρυθμιζόμενο «καρφί».

Ο 47χρονος λέει ότι πλέον κάνει τις διπλάσιες χειρουργικές επεμβάσεις στην κλινική του στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνιας σε σύγκριση με μόλις πριν από τρία χρόνια. Το 80% της πελατείας του είναι άνδρες.

Ο ίδιος ο δόκτωρ Mahboubian ισχυρίζεται ότι οι άνδρες το κάνουν επειδή πιστεύουν ότι το να ψηλώσουν θα τους κάνει πιο ελκυστικούς για τις γυναίκες.

Ο Δρ Mahboubian είναι ιδιοκτήτης του Ινστιτούτου Επιμήκυνσης Ύψους, δήλωσε: «Το να είσαι κοντός μπορεί να προκαλέσει τεράστιο ψυχολογικό και ψυχικό αντίκτυπο στη ζωή ενός ατόμου και μπορεί να μειώσει την αυτοπεποίθησή του. Εκείνοι που υποβάλλονται στη χειρουργική επέμβαση επιθυμούν αύξηση της αυτοπεποίθησής τους και έχουν βαρεθεί να αισθάνονται κατώτεροι από τους άλλους».

Ο γιατρός, σύμφωνα με την Daily Mail, εξήγησε: «Ο ψυχολογικός θετικός αντίκτυπος και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης μετά την ψηλοποίηση είναι τεράστια και πραγματικά όμορφη για να την παρακολουθήσεις».

Μάλιστα, αιτιολόγησε το γεγονός ότι πάνε λιγότερες γυναίκες: «Οι γυναίκες μπορούν να φορούν ψηλά τακούνια για να αυξήσουν το ύψος τους. Επίσης, οι άνδρες είναι γενικά πιο ελκυστικοί και επιτυχημένοι όταν είναι ψηλότεροι».

Η χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει την κοπή του οστού και την εισαγωγή μαγνητικών ράβδων και καρφιτσών μέσα στο πόδι.

Για τους επόμενους τρεις έως τέσσερις μήνες, τα πόδια επιμηκύνονται έως και 1 χιλιοστό ή 0,04 ίντσες, κάθε μέρα με εξωτερικό τηλεχειριστήριο. Αυτό βοηθά το νέο οστό να αναπτυχθεί πάνω από τις ράβδους.

Στη συνέχεια, οι ασθενείς υποβάλλονται σε αρκετούς μήνες φυσικοθεραπείας και πρέπει να περπατήσουν με ένα βοήθημα, όπως είναι οι πατερίτσες.

Δείτε βίντεο με την μέθοδό του: