Τρόμος στην Ερυθρά Θάλασσα: Βρέθηκαν μέλη του σώματος του τουρίστα στο στομάχι του καρχαρία που τον έφαγε ζωντανό

Τρόμος στην Ερυθρά Θάλασσα: Βρέθηκαν μέλη του σώματος του τουρίστα στο στομάχι του καρχαρία που τον έφαγε ζωντανό

Προσοχή σκληρές εικόνες

Τα μέλη του σώματος ενός Ρώσου τουρίστα που βιντεοσκοπήθηκε να τον τρώει ζωντανό ένας καρχαρίας ανασύρθηκαν από την κοιλιά του, αφού τον χτύπησαν μέχρι θανάτου παραθεριστές κοντά σε αιγυπτιακό θέρετρο.

Ο 23χρονος Βλαντιμίρ Ποπόφ φαίνεται στο ανατριχιαστικό βίντεο να δέχεται επίθεση από έναν καρχαρία, ο οποίος τον σέρνει κάτω από το νερό στη Χουργκάντα, ενώ ούρλιαζε για βοήθεια.

Ο καρχαρίας πιάστηκε αργότερα και οι λουόμενοι στην παραλία τον χτύπησαν μέχρι θανάτου στην ακτή.

Ο καρχαρίας τεμαχίστηκε από ειδικούς, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι το ζώο ήταν αυτό που έφαγε τον Ποπόφ – αφού βρήκαν τμήματά του στο στομάχι του, ανέφερε το μέσο Al Arabiya.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο καρχαρίας επιτέθηκε στον Ποπόφ ενώ κολυμπούσε στην Ερυθρά Θάλασσα σε θέρετρο στη Χουργκάντα.

Ο πατέρας του Ποπόφ, Γιούρι, δήλωσε ότι είχαν «πάει στην παραλία για να χαλαρώσουν» όταν ξαφνικά, ο γιος του «δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία», ανέφερε το CEN.

 

Ο Ποπόφ βρισκόταν στο νερό με τη φίλη του, η οποία διέφυγε, ενώ οι συμπατριώτες του στην παραλία δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά καθώς ο καρχαρίας τον καταβρόχθιζε.

Σε ένα τρομακτικό βίντεο, ο Ποπόφ φαίνεται στη θάλασσα προτού παρασυρθεί κάτω από το νερό, ενώ οι τρομοκρατημένοι αυτόπτες μάρτυρες φωνάζουν για βοήθεια.

Σύμφωνα με το CEN, το θύμα είχε φωνάξει: «Μπαμπά… σώσε με!» πριν τον τραβήξει ο καρχαρίας κάτω από το νερό. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν επίσης ότι ο καρχαρίας έπαιζε με το σώμα του Ρώσου για δύο ώρες μετά τη δολοφονία.

Ο Γιούρι θεώρησε την επίθεση «μια απολύτως γελοία σύμπτωση», προσθέτοντας ότι θα αποτεφρώσει τη σορό του γιου του και θα επιστρέψει τις στάχτες στη Ρωσία.

Η επίθεση σόκαρε πολλούς τουρίστες, με τους λουόμενους στην παραλία να συγκεντρώνονται όταν οι ειδικοί έπιασαν τον καρχαρία και τον έσυραν στην ακτή. Μάλιστα, χτύπησαν άγρια το ζώο μέχρι θανάτου. Βίντεο τους δείχνει να χτυπούν τον καρχαρία και καταλήγει με τον εικονολήπτη να ποζάρει ακόμη και για μια selfie, καθώς στο βάθος εκτυλίσσεται η άγρια σκηνή.