Δεν το χωράει ο νους: 12χρονη σκότωσε τον 9χρονο αδερφό της επειδή ήταν «δαιμονισμένος»

Δεν το χωράει ο νους: 12χρονη σκότωσε τον 9χρονο αδερφό της επειδή ήταν «δαιμονισμένος»

Απίστευτη τραγωδία στην πόλη Τούλσα των ΗΠΑ

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της τραγωδίας που συνέβη στην πόλη Τούλσα των ΗΠΑ καθώς μια 12χρονη σκότωσε τον αδερφό της, τον οποίο κατέσφαξε επειδή θεωρούσε πως ήταν… δαιμονισμένος!

Όπως αναφέρει η New York Post, το παιδί, μόλις 9 ετών, δέχτηκε την επίθεση της αδερφής του, που τον μαχαίρωσε πάνω από 15 φορές, χάνοντας τη ζωή του.

Η κάμερα που είχε πάνω του το πλήρωμα της αστυνομίας, που έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, κατέγραψε την σύλληψη της 12χρονης, η οποία εκλιπαρούσε να την λυπηθούν.

«Σας ζητάω συγγνώμη, σας παρακαλώ. Δεν ήθελα να γίνει, δεν ήθελα να γίνουν έτσι τα πράγματα… Θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στη φυλακή», ακούγεται το κορίτσι να λέει στους αστυνομικούς την ώρα που το συλλαμβάνουν.

Η ταυτότητα του κοριτσιού, όπως άλλωστε και του θύματος, δεν γνωστοποιήθηκαν, ωστόσο οι πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία της Τούλσα επιβεβαίωσαν πως το αγόρι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Η μητέρα των παιδιών, η οποία κατονομάστηκε ως April Lyda, την ώρα της σύλληψης ακολουθούσε και φώναζε στην κόρη της, την ώρα που εκείνη ικέτευε να την αφήσουν ελεύθερη.

«Υπήρξαν μαχαιριές στο στήθος. Να προσεύχεσαι στον Θεό να έχει ζήσει», ούρλιαζε η μητέρα της 12χρονης, ωστόσο ο 9χρονος γιος της δεν κατάφερε να ζήσει.

Το κορίτσι παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως μαχαίρωσε τον αδερφό της ενώ εκείνος κοιμόταν ενώ στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι από το παράθυρο.

Το όπλο του εγκλήματος ανακαλύφθηκε από τις Αρχές.