Καθηγητής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ υποστηρίζει πως οι εξωγήινοι βρίσκονται ήδη στη Γη

Καθηγητής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ υποστηρίζει πως οι εξωγήινοι βρίσκονται ήδη στη Γη

Υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι βιώνουν τακτικά το σήμα Wow που ανιχνεύθηκε το 1977 από τον οργανισμό για την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης SETI

Ένας καθηγητής στο Τμήμα Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στις ΗΠΑ, ο Γκάρι Νόλαν, υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη, αλλά βρίσκονται στον πλανήτη εδώ και δεκαετίες.

Ο Νόλαν έκανε αυτή τη δήλωση στο συνέδριο SALT iConnection 2023, που φιλοξενεί επενδυτές, επιχειρηματίες και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής οι οποίοι συζητούν για ανατρεπτικές καινοτομίες που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση, την οικονομία και τη γεωπολιτική. Ο ανοσολόγος δημοσίευσε μια μελέτη το 2018, στην οποία διέψευδε τη θεωρία, ότι ο ανθρωποειδής σκελετός της χιλιανής ερήμου Ατακάμα είναι εξωγήινης προέλευσης. Ο ίδιος ήρθε σε επαφή με αρκετούς πιλότους, που έφτασαν κοντά σε υποτιθέμενα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP) και τα πεδία που δημιουργούνται από αυτά.

Ο Νόλαν ισχυρίζεται ότι μελέτησε μαγνητικές τομογραφίες αυτών των πιλότων και παρατήρησε εκφυλισμό της λευκής ουσίας, όπως παρατηρείται σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας. Σε συνέντευξή του στο Vice το 2021 ο Νόλαν είπε, πως τα άτομα που είχαν δει UAP, υπέφεραν από ένα σωρό συμπτώματα. Στο συνέδριο SALT iConnection 2023 ο καθηγητής αναφέρθηκε στο σήμα Wow!, ένα ισχυρό ραδιοσήμα στενής ζώνης που ανιχνεύθηκε στις 15 Αυγούστου του 1977 από τον οργανισμό για την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης SETI.

Παρόλο που δεν έχει αποδειχθεί οριστικά, ότι το σήμα προέρχεται από έναν εξωγήινο πολιτισμό και οι επιστήμονες δημοσίευσαν μελέτες, που υποδεικνύουν ως πηγή του σήματος έναν κομήτη, ο Νόλαν είπε, ότι οι άνθρωποι βιώνουν τακτικά το σήμα Wow!. Ο Νόλαν υποστήριξε, πως εξωγήινα είδη παρατηρούν την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα αεροσκάφη και προηγμένες μορφές τεχνητής νοημοσύνης. Πρόσθεσε δε, πως φυσικοί σε αμυντικές εταιρείες με τις οποίες είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μοιράστηκαν μαζί του πληροφορίες σχετικά με αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες που είχε ανακτήσει η κυβέρνηση και προσπάθησαν να τις αντιστρέψουν.

Ο Νόλαν ελπίζει, ότι το Κογκρέσο θα δημιουργήσει μια υπηρεσία καταγγελιών, που θα επιτρέπει στους ανθρώπους από το υπουργείο Άμυνας και άλλους φορείς που διερευνούν αυτό το θέμα, να μιλήσουν και να μοιραστούν τις γνώσεις τους.