Μαντλίν ΜακΚάν: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Εντοπίστηκε στοιχείο που δίνει τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε το 2007

Μαντλίν ΜακΚάν: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Εντοπίστηκε στοιχείο που δίνει τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε το 2007

Η εξαφάνιση του παιδιού που σόκαρε τον πλανήτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην έρευνα για την υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜαΚάν, καθώς σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο εντοπίστηκε στοιχείο που δίνει τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε το 2007.

Όπως αναφέρει η Correio da Manha, οι Αρχές έχουν εντοπίσει ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο στην τεχνητή λίμνη στο Αλγκάρβε, ωστόσο θα χρειαστούν μήνες πριν τις τελικές ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα στοιχεία που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ένα κομμάτι ρούχου και κάποια άλλα πλαστικά αντικείμενα ενώ έχουν παρθεί για έλεγχο και άλλα στοιχεία από το περιβάλλον σε μια ελπίδα να βρεθεί DNA της Μαντλίν ΜαΚάν.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Daily Mail, οι Αρχές αναζητούν ένα όπλο και μια κάμερα και μάλιστα θεωρούν πως ειδικά το δεύτερο είναι αυτό το οποίο θα δώσει την λύση. Είναι άγνωστο αν στα ευρήματα υπάρχουν αυτά τα δυο αντικείμενα.

Ο Axel Peterman, Γερμανός ερευνητής, τόνισε πως «τα στοιχεία θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν από τα ειδικά εργαστήρια».

Η Μαντλίν ΜαΚάν εξαφανίστηκε από το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας τον Μάιο του 2007 ενώ παραθέριζε με τους γονείς της, μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και από τότε δεν υπάρχει κανένα ίχνος για την τύχη της.

Νούμερο ένα ύποπτος θεωρείται ο Γερμανός, Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος είναι καταδικασμένος για υπόθεση βιασμού, εκτίοντας την ποινή του στην πατρίδα του.