Σόου από Ιμάμογλου μετά τα επεισόδια σε ομιλία του: «Προβοκάτσια» καταγγέλλει ο Ερντογάν πριν τις εκλογές

Σόου από Ιμάμογλου μετά τα επεισόδια σε ομιλία του: «Προβοκάτσια» καταγγέλλει ο Ερντογάν πριν τις εκλογές

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απάντησε σε όσους τον αποκάλεσαν «γυναίκα» ανεβάζοντας φωτογραφία από την κουζίνα του

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές στην Τουρκία και το επικοινωνιακό σόου των υποψηφίων ώστε να προσεγγίσουν περισσότερους ψηφοφόρους συνεχίζεται.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου εστιάζει στα επεισόδια που σημειώθηκαν σε ομιλία του ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν κάνει λόγο για «προβοκάτσια» και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απαντά σε όσους τον αποκάλεσαν «γυναίκα» με μία φωτογραφία του στην κουζίνα του.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (9/5) από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άλκη Παυλόπουλο ο Ιμάμογλου απευθυνόμενος στον κόσμο τόνισε: «Ας μείνει μεταξύ μας… σιωπή. Κερδίζουμε!!! Έρχεται η νίκη του λαού!!! Δεν πέταξαν πέτρες εναντίον μου, πέταξαν πέτρες εναντίον του λαού, πέταξαν πέτρες εναντίον της δημοκρατίας. Εκείνοι ας πετούν πέτρες εμείς θα απαντήσουμε με τριαντάφυλλα».

 

Ο Ερντογάν κατηγορεί τον Ιμάμογλου για την επίθεση με τις πέτρες

Την ίδια στιγμή, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον Εκρέμ Ιμάμογλου για την επίθεση που ο ίδιος δέχθηκε, τονίζοντας ότι «κάνουν προβοκάτσιες για να αμαυρώσουν τις πόλεις μας».

Αναλυτικά ο Ερντογάν τόνισε: «Με την Αδριανούπολη που ετοίμασε βήμα-βήμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, ετοιμαζόμαστε να δούμε νέα όνειρα στον Αιώνα της Τουρκίας. Με την δική τους προβοκάτσια βγάζουν φασαρία και μετά δίχως να ντρέπονται προσπαθούν να αμαυρώσουν στις πόλεις μας».

 

Η απάντηση του Κιλιτσντάρογλου με φωτογραφία σε πανό οπαδών του Ερντογάν

Από την πλευρά του ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απάντησε σε «επίθεση» που δέχθηκε με πανό από οπαδούς του Ερντογάν, στο οποίο έγραφαν: «Δεν θέλουμε ηγέτη που δουλεύει στην κουζίνα σαν γυναίκα αλλά ηγέτη που δουλεύει σαν μέλισσα».

 

 

«Εμείς είμαστε υπερήφανοι που μοιραζόμαστε τη ζωή μας» απάντησε ο Κιλιτσντάρογλου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, όπου κερνά τσάι έναν φίλο του, μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του.

 

Βλέπουν νίκη του Κιλιτσντάρογλου από τον πρώτο γύρο

Δημοσκόπηση δείχνει νίκη του Κιλιτσντάρογλου από τον πρώτο γύρο των εκλογών συγκεντρώνοντας το 50,9% ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν το 45,4%.