Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνισή της μετά τη στέψη του Καρόλου είναι πεζοπορία με τους φίλους της

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνισή της μετά τη στέψη του Καρόλου είναι πεζοπορία με τους φίλους της

Έλαμψε δια της απουσίας της στην επίσημη τελετή ανάληψης του θώκου από τον πεθερό της

Έλαμψε δια της απουσίας της η Μέγκαν Μαρκλ στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στη Βρετανία και η πρώτη της εμφάνισή της μετά από την φαντασμαγορική τελετή είναι πεζοπορία με τους φίλους της.. Η δούκισσα του Σάσεξ παρέμεινε στην Καλιφόρνια με τη Λίλιμπετ και τον Άρτσι, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Ωστόσο και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι , έκανε ταξίδι εξπρές στο Λονδίνο, ώστε να προλάβει να επιστρέψει για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου του.

Η Μέγκαν Μαρκλ, μία ημέρα μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, εθεάθη να κάνει πεζοπορία με τους φίλους της Μάρκους Άντερσον και Χέδερ Ντόρακ, στην Καλιφόρνια. Ντυμένη στα μαύρα με χακί τζάκετ και καπέλο, η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε να απολαμβάνει τη διαδρομή με την παρέα της…

Και μπορεί Ουίλιαμ να είχε επίσημο ρόλο στη στέψη του Σαββάτου, ως διάδοχος του θρόνου, ο Χάρι  βρέθηκε εκεί, απλά ως συγγενής και κάθισε στην τρίτη σειρά του Αβαείου του Γουέστμινστερ.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν πήγε στο επίσημο γεύμα μετά την τελετή στέψης, παρότι είχε προσκληθεί και πήγε κατ' ευθείαν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Καλιφόρνια. Έμεινε μόνο 28 ώρες στη Βρετανία και επέστρεψε για τα γενέθλια του γιου του στις ΗΠΑ.