Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας

Ο ηθοποιός βρισκόταν στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της επερχόμενης κωμωδίας «Back in Action» του Netflix

Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής του στο νοσοκομείο, εξαιτίας μιας άγνωστης «ιατρικής επιπλοκής».

«Εκτιμώ όλη σας την αγάπη!!! Νιώθω ευλογημένος», έγραψε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο Instagram συνοδεύοντάς την με emoji προσευχής, καρδιάς και αλεπούς.

Όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησαν χιλιάδες μηνύματα αγάπης για ταχεία ανάρρωση από πλήθος φίλων, συνεργατών και θαυμαστών του μεταξύ αυτών οι Τζέρεμι Ρένερ, Τζάστιν Θερού, Κόρτνεϊ Κοξ και Άνσελ Έλγκορτ.

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

 

Δημοσίευσε επίσης ένα story στο λογαριασμό του ευχαριστώντας τον Νικ Κάννον που θα τον αντικαταστήσει στο νέο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού «Beat Shazam» που ξεκινά στις 23 Μαΐου στο Fox. Σημειωτέον ο ηθοποιός ξεκίνησε το τηλεπαιχνίδι ως παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός το 2017. Η κόρη του Κορίν, η οποία είναι Dj στο σόου, θα αντικατασταθεί προσωρινά από την Κέλι Όσμπορν.

Ο Φοξ βρισκόταν στην Ατλάντα της Τζόρτζια για τα γυρίσματα της επερχόμενης κωμωδίας «Back in Action» του Netflix, λίγο πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Η παραγωγή συνέχισε τα γυρίσματα καθώς στη θέση του χρησιμοποιήθηκαν αντικαταστάτες και σωσίες και σύμφωνα με τον Guardian έχουν ολοκληρωθεί. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Σεθ Γκόρντον και πρωταγωνιστούν οι Γκλεν Κλόουζ, Τζέιμι Δημητρίου, Κάμερον Ντίαζ, και Άντριου Σκοτ.