Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Ο Νίκολας Κέιτζ… αποκαλύπτει τι γίνεται – Δείτε το βίντεο

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Ο Νίκολας Κέιτζ… αποκαλύπτει τι γίνεται – Δείτε το βίντεο

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναμοχλεύει και τις αναμνήσεις του και φτάνουν μέχρι την εποχή που ήταν έμβρυο

Διαχρονικό είναι το ερώτημα «τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε;» και υπάρχουν διάφορες απαντήσεις. Οι θρησκείες δίνουν τις δικές τους εξηγήσεις, οι επιστήμονες επίσης εκφράζουν τις απόψεις τους και ο Νίκολας Κέιτζ τη δική του. Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Show with Stephen Colbert» και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η πρώτη ανάμνηση που έχει, είναι ίσως από τότε που βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει μια ελπιδοφόρα άποψη για τον θάνατο, καθώς είπε τα εξής: «Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει. Δεν ξέρω. Λένε ότι ο ηλεκτρισμός είναι για πάντα. Η σπίθα συνεχίζει… Θέλω να πιστεύω ότι οποιαδήποτε σπίθα ζωντανεύει το σώμα μας, θα συνεχίσει να περνάει και όταν το σώμα μας πεθάνει. Αλλά ποιος μπορεί να πει ότι αυτός ο ηλεκτρισμός έχει συνείδηση ή όχι;».

Όσο για τις προσωπικές αναμνήσεις του, ο Νίκολας Κέιτζ ισχυρίστηκε τα εξής: «Ξέρω ότι αυτό ακούγεται κάπως και δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή όχι, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι μπορώ να επιστρέψω στη μήτρα της μητέρας μου και νιώθω ότι βλέπω πρόσωπα στο σκοτάδι. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως, αλλά κατά κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον συμβαίνει.

Δείτε τη συνέντευξη του Νίκολας Κέιτζ: