Aerosmith: Το συγκρότημα ανακοίνωσε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του

Aerosmith: Το συγκρότημα ανακοίνωσε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα», είπε ο κιθαρίστας Τζο Πέρι

Μετά από τη συμπλήρωση 50 και πλέον χρόνων στη μουσική σκηνή οι Aerosmith ανακοίνωσαν ότι θα αποχαιρετήσουν το κοινό τους με μία περιοδεία που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία θα έχει τίτλο «Peace Out» και θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου από τη Φιλαδέλφεια.

Η σειρά των 40 ημερομηνιών, η οποία περιλαμβάνει μια στάση στη γενέτειρα του συγκροτήματος, τη Βοστώνη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιανουαρίου στο Μόντρεαλ.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα», είπε ο κιθαρίστας Τζο Πέρι στο Associated Press.

View this post on Instagram

A post shared by Aerosmith (@aerosmith)

 

«Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια παρουσίας», πρόσθεσε ο Πέρι. «Ποτέ δεν ξέρεις πόσο ακόμη θα είναι όλοι υγιείς για να το κάνουμε αυτό… Έχει περάσει καιρός από τότε που κάναμε μια πραγματική περιοδεία. Κάναμε τις εμφανίσεις στο Βέγκας, που ήταν κάτι το υπέροχο. Ήταν διασκεδαστικό, αλλά (είμαστε) κάπως ανυπόμονοι να επιστρέψουμε στο δρόμο».

Ο ντράμερ του συγκροτήματος Τζόι Κρέιμερ, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα δεν θα συμμετάσχει στην περιοδεία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ενώ ο Τζόι Κρέιμερ παραμένει ένα αγαπημένο ιδρυτικό μέλος των Aerosmith, δυστυχώς πήρε την απόφαση να μην ακολουθήσει τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της περιοδείας για να εστιάσει την πλήρη προσοχή του στην οικογένεια και την υγεία του», ανέφερε η δήλωση. «Η αδιαμφισβήτητη και θρυλική παρουσία του Τζόι πίσω από το drum kit θα μας λείψει πολύ».