Εμβρόντητος ο γιατρός με αυτό που βρήκε μέσα στον κόλπο μιας γυναίκας – Η αηδιαστική ανακάλυψη

Εμβρόντητος ο γιατρός με αυτό που βρήκε μέσα στον κόλπο μιας γυναίκας – Η αηδιαστική ανακάλυψη

Η ασθενής έφτασε στην κλινική του «εξαιρετικά ανήσυχη, ταραγμένη και ιδρωμένη»

Άναυδος έμεινε ένας γυναικολόγος στην Ονδούρα όταν ανακάλυψε μια κατσαρίδα να κρύβεται μέσα στον κόλπο μιας ασθενούς του. «Είπε ότι είχε κάτι ασυνήθιστο στον κόλπο της», δήλωσε ο Dr. Marco Cálix, γυναικολόγος με έδρα την Τεγουσιγάλπα, στο Jam Press για το απίθανο περιστατικό.

Ο γυναικολόγος είναι κάτι σαν γιατρός – σταρ στη διαδικτυακή γυναικολογική κοινότητα, καταγράφοντας συχνά τις πιο ασυνήθιστες ή σοκαριστικές περιπτώσεις που αντιμετωπίζει για τους περισσότερους από 386.000 ακολούθους του στο TikTok, όπου οι αναρτήσεις του έχουν συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια likes.

Ωστόσο, ένα πρόσφατο ραντεβού έφερε τα πράγματα σε «εντελώς άλλο επίπεδο», δήλωσε ο Dr. Cálix. Ο γιατρός περιέγραψε πώς η ανώνυμη ασθενής, η οποία καταγόταν από μια αγροτική περιοχή της χώρας, έφτασε στην κλινική του «εξαιρετικά ανήσυχη, ταραγμένη και ιδρωμένη».

Εξήγησε ότι είχε πρόβλημα στον ύπνο της εξαιτίας κάτι «εξαιρετικά περίεργου» στον κόλπο της.

Μια εξέταση που ακολούθησε αποκάλυψε τον σοκαριστικό ένοχο πίσω από τη δυσφορία της γυναίκας. «Είδα ότι επρόκειτο για ένα έντομο», δήλωσε εμβρόντητος ο γυναικολόγος. «Στην πραγματικότητα, έπρεπε να βγάλω κάτι σαν κατσαρίδα».

Ήταν κάτι που έβλεπε για πρώτη φορά ο έμπειρος γιατρός, ο οποίος είχε ανακαλύψει στο παρελθόν τα πάντα, από προφυλακτικά μέχρι σεξουαλικά παιχνίδια, μέσα στα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα, σύμφωνα με τη New York Post.

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς η κατσαρίδα -η οποία φέρεται να ήταν νεκρή πριν την αφαιρέσει- κατάφερε να καταλήξει εκεί κάτω.

Πάντως, ο ιστότοπος Orkin αναφέρει ότι «οι κατσαρίδες τείνουν να προτιμούν σκοτεινά, υγρά μέρη για να κρύβονται και να αναπαράγονται» και μπορούν να «να χωρέσουν σε στενούς χώρους».

Ο Cálix δεν διευκρίνισε αν η ασθενής υπέστη κάποιον τραυματισμό ή αν χρειάστηκε κάποια θεραπεία μετά την τραυματική δοκιμασία.

Ευτυχώς ο γιατρός κατάφερε να αφαιρέσει τον «εισβολέα», καθώς η παραμονή ενός αντικειμένου στον κόλπο για πολύ καιρό μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις, βλάβη των ιστών και άλλες επιπλοκές. Ο ίδιος προειδοποίησε τους ασθενείς να προσέχουν για μη φυσιολογικά συμπτώματα, όπως δύσοσμες εκκρίσεις, αιμορραγία, πρήξιμο ή εξανθήματα.

Πρόσθεσε ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να διστάζουν να επισκεφθούν έναν γιατρό εάν υποπτεύονται οποιοδήποτε πρόβλημα στην περιοχή αυτή.