Τζέρεμι Ρένερ: «Βλέπω στον καθρέφτη έναν τυχερό άνθρωπο»

Τζέρεμι Ρένερ: «Βλέπω στον καθρέφτη έναν τυχερό άνθρωπο»

Θυμάται τα πάντα από την στιγμή που το βάρος 7 τόνων μηχάνημα τον καταπλάκωσε

Ο Τζέρεμι Ρένερ μίλησε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση μετά το ατύχημα που είχε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στην συνέντευξη ο διάσημος ηθοποιός φανερά συγκινημένος μιλάει για τις πρώτες ώρες του ατυχήματος και για τη δύσκολη διαδικασία αποθεραπείας του. Θα μεταδοθεί από το ABC News στις 6 Απριλίου λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «Rennervations» την οποία παρουσιάζει.

Στο δίλεπτο απόσπασμα που βγήκε στη δημοσιότητα ο Ρένερ φανερά συγκινημένος είπε ότι θυμάται τα πάντα από την στιγμή που το βάρος 7 τόνων μηχάνημα τον καταπλάκωσε. «Όλα», είπε στην δημοσιογράφο Νταϊάν Σόϊερ(Diane Sawyer). «Ημουν ξύπνιος σε κάθε στιγμή».

Σημειωτέον ο ηθοποιός τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον ανιψιό του ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μαζί με το αυτοκίνητό του στο χιόνι, κοντά στο σπίτι του στη λίμνη Τάχο. Το φρένο έκτακτης ανάγκης του εκχιονιστικού δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα να γλιστρήσει στο χιόνι και να τραυματίσει τον ηθοποιό.

«Θα το έκανα ξανά», είπε στην εκπομπή. «Κι αυτό, γιατί το μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό μου».

Νοσηλεύτηκε με «αμβλύ θωρακικό τραύμα» και πολλαπλές ορθοπεδικές κακώσεις ενώ υποβλήθηκε σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες αποκατάστασης.

«Τον έβλεπα μέσα σε μια λίμνη αίματος που έτρεχε από το κεφάλι του», αναφέρει ο ανιψιός του στο τρέιλερ. «Έτρεξα προς το μέρος του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός».

Ο Ρένερ δάκρυσε όταν η δημοσιογράφος του είπε: «Εμαθα, ότι μέσω νοηματικής, είπες στη οικογένειά σου «Συγνώμη!»». Ενώ σε άλλη ερώτηση απάντησε χαρακτηριστικά «στον καθρέφτη βλέπω έναν τυχερό άνθρωπο».