Ντένζελ Ουάσινγκτον: Θα υποδυθεί τον «κακό» στο σίκουελ του «Μονομάχου»

Ντένζελ Ουάσινγκτον: Θα υποδυθεί τον «κακό» στο σίκουελ του «Μονομάχου»

Η πρώτη ταινία έκανε εισπράξεις άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον, θα συνεργαστεί ξανά με τον Ρίντλεϊ Σκοτ, για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας «Μονομάχος», που κέρδισε το 2001 το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ουάσινγκτον βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του ανερχόμενου αστέρα Πολ Μέσκαλ, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία «Aftersun».

 

 

Η πλοκή της νέας ταινίας «Μονομάχος» κρατείται μυστική, αλλά πηγές αναφέρουν ότι ο Σκοτ και η Paramount φλέρταραν έντονα τον Ουάσινγκτον για τον ρόλο, που θα αναλάβει να υποδυθεί έναν «κακό». Ο Ουάσινγκτον πείστηκε από το σενάριο και συμφώνησε να υπογράψει.

Ο αρχικός «Μονομάχος» ήταν μια τεράστια εμπορική και κριτική επιτυχία, με εισπράξεις άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως και πέντε βραβείων Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου ηθοποιού για τον Ράσελ Κρόου.

Οι Ουάσινγκτον και Σκοτ είχαν συνεργαστεί προηγουμένως στην ταινία «American Gangster», η οποία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και έφερε πάνω από 266 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το επερχόμενο σίκουελ σηματοδοτεί την πρώτη τους συνεργασία μετά από σχεδόν 16 χρόνια.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...