Γερμανία: Ένα… αγέννητο βρέφος ανάμεσα στους νεκρούς στο μακελειό του Αμβούργου

Γερμανία: Ένα… αγέννητο βρέφος ανάμεσα στους νεκρούς στο μακελειό του Αμβούργου

Η έγκυος μητέρα του δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιάμε αποτέλεσμα το έμβρυο να πεθάνει, αλλά η ίδια να ζήσει

Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα αγέννητο μωρό, σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο Μαρτύρων του Ιεχωβά στη γερμανική πόλη του Αμβούργου, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένοπλος άνδρας φέρεται να ήταν ο 35χρονος Philipp F, πρώην μέλος της θρησκευτικής κοινότητας, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. «Είναι πρώην μέλος των Μαρτύρων του Ιεχωβά που έφυγε οικειοθελώς από την κοινότητα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, αλλά προφανώς όχι με καλές σχέσεις», δήλωσε ο Thomas Radszuweit, επικεφαλής της κρατικής ασφάλειας του Αμβούργου.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, η γερμανική αστυνομία ανέφερε, ότι τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν από τους πυροβολισμούς. Επίσης, μία εγκυμονούσα 7 μηνών δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά από τον ένοπλο άνδρα, με αποτέλεσμα το έμβρυο να πεθάνει, αλλά η ίδια να ζήσει. Όλοι οι νεκροί ήταν Γερμανοί υπήκοοι. Επίσης, οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά. Ο δράστης φέρεται να έδρασε μόνος του, ανοίγοντας πυρ από ένα παράθυρο, όπως φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.