Ρωσία: Σάλος με βίντεο στρατηγού του Πούτιν να κάνει… στριπτίζ

Ρωσία: Σάλος με βίντεο στρατηγού του Πούτιν να κάνει… στριπτίζ

Ο Αλεξάντρ Ματόβνικοβ είναι αναπληρωτής αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων με ευθύνη για τη στρατιωτική παρουσία στη Λευκορωσία

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ρωσία από ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα αρχικά στο Telegram και στη συνέχεια στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο διακρίνεται ο Ρώσος αξιωματούχος να κάνει... στριπτίζ μπροστά στην κάμερα.

Πρόκειται για τον 57χρονο αντιστράτηγο Αλεξάντρ Ματόβνικοβ και έμπιστο του Πούτιν, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής ενός βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων, στο οποίο αρχίζει και κάνει στριπτίζ μπροστά στην κάμερα. Στην αρχή εμφανίζεται με την πετσέτα, ενώ στη συνέχεια λικνίζεται υπό τους ήχους χορευτικής μουσικής.

Ο αντιστράτηγος Ματόβνικοβ είναι σήμερα αναπληρωτής αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας, με ευθύνη για τη στρατιωτική παρουσία της Μόσχας στη γειτονική Λευκορωσία. Αποτελεί πρώην μέλος του σημαίνοντος συμβουλίου ασφαλείας της Μόσχας και υπηρέτησε ως στρατιωτικός ηγέτης του Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια του Βόρειου Καυκάσου, μια περιοχή στρατηγικής σημασίας για τη Ρωσία.

Δεν είναι γνωστό για ποιον προοριζόταν το βίντεο ωστόσο, η διαρροή του θεωρήθηκε ως προσπάθεια να πληγεί ο αντιστράτηγος, που είναι επικεφαλής των ρωσικών και λευκορωσικών στρατευμάτων.