Το ποπ συγκρότημα «S Club 7» επιστρέφει και ετοιμάζει περιοδεία

Το ποπ συγκρότημα «S Club 7» επιστρέφει και ετοιμάζει περιοδεία

Γιορτάζουν τα 25 χρόνια από το ξεκίνημά τους

Το ποπ συγκρότημα «S Club 7» γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από το ξεκίνημά τους επανενώνονται και θα πραγματοποιήσουν μια περιοδεία με 11 εμφανίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Το γκρουπ θα ξεκινήσει από το M&S Bank Arena του Λίβερπουλ στις 13 Οκτωβρίου και θα συνεχίσει σε διάφορες πόλεις όπως το Δουβλίνο τη Γλασκώβη και το Νιούκαστλ. Η τελευταία του εμφάνιση θα είναι στο O2 Arena του Λονδίνου στις 28 Οκτωβρίου.

«Μετά από οκτώ χρόνια αισθανόμαστε καταπληκτικά που ανακοινώνουμε την επανένωσή μας και θα εμφανιστούμε ξανά μαζί», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και προσθέτουν. «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έχει περάσει τόσος καιρός. Η μουσική και η φιλία ήταν πάντα στο επίκεντρο όλων όσων κάναμε. Ελπίζουμε όλοι να έρθουν μαζί μας για ένα μεγάλο πάρτι».

Το βραβευμένο βρετανικό συγκρότημα δημιουργήθηκε από τον πρώην μάνατζερ των Spice Girls Σιμόν Φούλερ (Simon Fuller). Κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας τέσσερα τραγούδια τους κατέκτησαν την κορυφή στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και το δεύτερο άλμπουμ τους «7» το οποίο έφτασε στο νούμερο εξήντα εννέα του Billboard 200. Συνολικά έχουν πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Διαλύθηκαν το 2003, αλλά το 2014 εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό μαραθώνιο «Children In Need» του BBC, ερμηνεύοντας τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια.