Βιβλική καταστροφή σε Τουρκία και Συρία: Νεκρό βρέθηκε το ζευγάρι των Ελλήνων αγνοουμένων στην Αντιόχεια

Βιβλική καταστροφή σε Τουρκία και Συρία: Νεκρό βρέθηκε το ζευγάρι των Ελλήνων αγνοουμένων στην Αντιόχεια

«Η ελληνική αποστολή ξεκίνησε σήμερα στις 11 η ώρα. Αλλά είναι πολύ αργά, πάρα πολύ αργά. Δεν ξέρω γιατί άργησαν τόσο πολύ» λέει η κόρη του ζευγαριού

Τραγική ήταν η κατάληξη των ερευνών για το αγνοούμενο ζευγάρι των Ελλήνων στην Αντιόχεια, οι οποίοι θάφτηκαν κάτω από τα συντρίμμια της εξαόροφης πολυκατοικίας όπου ζούσαν, έπειτα από τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που «χτύπησαν» την Τουρκία, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ βρέθηκαν και οι δύο νεκροί από τουρκικά συνεργεία κάτω από τόνους τσιμέντου.

Νωρίτερα, η εκπομπή Live News είχε μεταδώσει, ότι η ΕΜΑΚ σταμάτησε να επιχειρεί στο σημείο, αφού δεν εντοπίστηκε κάποιο σημείο ζωής. Η κόρη του αγνοούμενο ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή του Mega λίγη ώρα πριν την τραγική εξέλιξη, ανέφερε ότι «είναι πιθανό να τους βρουν, γιατί οι γονείς μου έμεναν στον 5ο όροφο. Η πολυκατοικία είναι 6 ορόφων, οι γονείς μου έμεναν στον 5ο όροφο. Κανένας δεν ήρθε να μας βοηθήσει. Δεν ακούγεται κανένας ήχος από την περιοχή, οπότε μας είπαν "δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε". Η ελληνική αποστολή ξεκίνησε σήμερα στις 11 η ώρα. Αλλά είναι πολύ αργά, πάρα πολύ αργά. Δεν ξέρω γιατί άργησαν τόσο πολύ. Καλέσαμε την Πρεσβεία στην Άγκυρα. Καλέσαμε στο Ντουμπάι. Τους είπαμε, ότι "είναι δυο Έλληνες πολίτες στην Αντιόχεια". Κανείς δεν ήρθε μέχρι χθες για δυο ή τρεις ώρες».

Από την πλευρά του ο γαμπρός του ζευγαριού δήλωσε πως «δεν σταματάμε να ελπίζουμε. Ακόμα και το τελευταίο λεπτό ελπίζουμε για το καλύτερο. Από την πρώτη ημέρα που έφτασα εγώ και η γυναίκα μου φωνάζαμε όλη μέρα. Προσπαθούσαμε να τους μιλήσουμε, αλλά δεν ακούγαμε κανένα ήχο».