Μοναδικό φαινόμενο: Ο καταρράκτης που αψηφά το νόμο της βαρύτητας και ρέει… ανάποδα – Δείτε βίντεο

Μοναδικό φαινόμενο: Ο καταρράκτης που αψηφά το νόμο της βαρύτητας και ρέει… ανάποδα – Δείτε βίντεο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ένα drone

Σε ένα σπάνιο φαινόμενο που καταγράφηκε στη Γιούτα, των ΗΠΑ,, ισχυροί άνεμοι έκαναν σφοδρή διέλευση από την πολιτεία προκαλώντας έναν καταρράκτη να ρέει ανάποδα.

Το θέαμα είναι πραγματικά μοναδικό.

Ένα βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κέρδισε την προσοχή του κόσμου. Η πολιτεία είναι γνωστή για απίστευτους καταρράκτες, αλλά αυτό που συνέβη είναι ξεχωριστό. Το βίντεο που καταγράφηκε με τη βοήθεια ενός drone.

 

Προσθέτοντας περισσότερα για το φαινόμενο, ο Hopper σημείωσε ότι το drone του «αγωνίστηκε» ενάντια στους ανέμους των 96 χιλιομέτρων/ώρα. «Τα τελευταία 20 χρόνια, μπορώ να θυμηθώ μόνο δύο φορές που οι καταρράκτες στην Kayenta έτρεχαν προς τα πίσω» έγραψε.

Το βίντεο τράβηξε την προσοχή πολλών που μοιράστηκαν τις αντιδράσεις τους. Ένας χρήστης έγραψε. «Ουάου! Αυτή είναι καταπληκτική δουλειά. Μοιάζει με κάτι από το National Geographic».

Ενώ ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Αυτό κόβει την ανάσα. Λατρεύω τους καταρράκτες. Χαίρομαι τόσο πολύ που δεν χάσατε το drone σας, ο άνεμος ήταν έντονος σήμερα».

Είναι σκόπιμο να σημειωθεί ότι τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ινδία. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω ισχυρών ανέμων.