Χαλκ Χόγκαν: «Έχει παραλύσει από τη μέση και κάτω» – Η αποκάλυψη για τον θρυλικό παλαιστή

Χαλκ Χόγκαν: «Έχει παραλύσει από τη μέση και κάτω» – Η αποκάλυψη για τον θρυλικό παλαιστή

Ο 69χρονος φέρεται να έχει χάσει την αίσθηση στο κάτω μέρος του σώματός του μετά την 11η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην πλάτη

Ο παλαιστής, Χαλκ Χόγκαν φέρεται να έχει χάσει την αίσθηση στο κάτω μέρος του σώματός του μετά την 11η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην πλάτη.

Ο 69χρονος είχε θέσει το σώμα του σε κίνδυνο καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην πάλη, με τον φίλο του Κερτ Ανγκλ να ισχυρίζεται ότι πλέον έχει μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Ο Χόλγκαν υποβλήθηκε σε επέμβαση κατά την οποία αφαιρέθηκαν νεύρα από την πλάτη του. Δεν ανακοινώθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για την επέμβαση και παραμένει άγνωστο αν θα ανακτήσει ποτέ την αίσθηση των ποδιών του ή αν θα μείνει παράλυτος.

Οι ισχυρισμοί του Κερτ έγιναν σε ένα podcast την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο ο πρώην ολυμπιονίκης παλαιστής αποκάλυψε ότι ο φίλος του δεν υποφέρει από πόνους και περπατάει με μπαστούνι.

«Του έκοψαν τα νεύρα από το κάτω μέρος του σώματός του, δεν μπορεί να αισθανθεί το κάτω μέρος του σώματός του. Έτσι, πρέπει να χρησιμοποιεί το μπαστούνι του για να περπατάει. Νόμιζα ότι χρησιμοποιεί το μπαστούνι επειδή πονάει στην πλάτη του. Δεν έχει καθόλου πόνο, δεν έχει τίποτα απολύτως. Δεν μπορεί να αισθανθεί τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.