Τα λαμπερά 69α γενέθλια της Όπρα Γουίνφρεϊ

Τα λαμπερά 69α γενέθλια της Όπρα Γουίνφρεϊ

Η παρουσιάστρια γιόρτασε με πλήθος διασημοτήτων

Η διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε η Anastasia Beverly Hills, σύμφωνα με το ΕΤ.

Παράλληλα με τα 25α γενέθλια της διάσημης μάρκας ομορφιάς, η Οπρα έσβησε τα 69α κεράκια σε μια εντυπωσιακή διώροφη τούρτα ενώπιων πολλών διασημoτήτων, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Χάιντι Κλουμ, η Σοφία Βεργκάρα και η Ρίτα Γουίλσον. Την ίδια μέρα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα μήνυμα αισιοδοξίας, κάνοντας παράλληλα και ένα μικρό απολογισμό.

«Καθώς γίνομαι 69 ετών, επιλέγω να μην επικεντρώνομαι στον αριθμό. Για μένα, ο αριθμός ήταν πάντα απλώς ένας δείκτης. Αντ' αυτού, επιλέγω να γιορτάσω τον χρόνο που πέρασα ζώντας, σημειώνοντας όλες τις αλλαγές, τις νίκες, τα επιτεύγματα, το πόσο πολύ έχω μεγαλώσει τον τελευταίο χρόνο και ανυπομονώ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν, είπε η Γουίνφρεϊ στο Οprahdaily. «Και όπως έχω πει, με κάθε γενέθλια, μπορείτε να αποφασίσετε αν θα τα χαρακτηρίσετε ως το τέλος των καλύτερων ημερών σας ή την αρχή των καλύτερων ωρών σας. Εγώ επιλέγω το δεύτερο και ελπίζω να το κάνετε κι εσείς, γιατί κάθε ταξίδι γύρω από τον ήλιο μας χαρίζει μια νέα αρχή», σημείωσε η Οπρα.