Ισραήλ: Ένοπλη επίθεση 13χρονου Παλαιστίνιου με δύο τραυματίες στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Ισραήλ: Ένοπλη επίθεση 13χρονου Παλαιστίνιου με δύο τραυματίες στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Ο δράστης «εξουδετερώθηκε και τραυματίστηκε» σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία

Νέα ένοπλη επίθεση με δύο τραυματίες, πατέρας και γιος, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε συνοικία της Ανατολικής Ιερουσαλήμ με δράστη έναν 13χρονο Παλαιστίνιο, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία, μετά την χθεσινή αιματηρή επίθεση σε συναγωγή.

Η νέα επίθεση πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Πόλης του Δαβίδ, στην παλαιστινιακή συνοικία Σιλωάμ και ο έφηβος "εξουδετερώθηκε και τραυματίστηκε", όπως αναφέρει η ισραηλινή αστυνομία. Η ισραηλινή υπηρεσία Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ (MDA), το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού, ανακοίνωσε, ότι έλαβε τηλεφωνική κλήση στις 10:42 με την οποία ενημερώθηκε για "τρομοκρατική επίθεση"

"Ένας 23χρονος άνδρας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και άλλος ένας 47χρονος σε μέτρια ως σοβαρή κατάσταση, με τραύματα από σφαίρες στο άνω μέρος του σώματος", διευκρίνισε εκπρόσωπος της MDA. "Φτάσαμε γρήγορα στο σημείο και είδαμε δύο θύματα ένοπλης επίθεσης", ανέφερε σε ανακοίνωση ο Φάντι Ντεκιντέκ, γιατρός της MDA. Αυτός διευκρίνισε ότι τα θύματα είχαν τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.