Μεγάλη Βρετανία: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πριγκίπισσα Ευγενία

Μεγάλη Βρετανία: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πριγκίπισσα Ευγενία

Είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ έγκυος είναι η πριγκίπισσα Ευγενία, η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον.

Η Ευγενία, η οποία είναι 10η στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παντρεύτηκε τον Τζακ Μπρούκσμπανκ (Jack Brooksbank) στο Κάστρο του Ουίνδσορ το 2018. Γέννησε τον πρώτο της παιδί, τον Αύγουστο, στο νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου τον Φεβρουάριο του 2021.

Από την πλευρά της η ίδια μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram γράφοντας : «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι».

Λίγες ώρες πριν σε συνέντευξή της στον αρχισυντάκτη του Reuters Axel Threlfall, και στην υπεύθυνη του οργανισμού «Arctic Humanity» Gail Whiteman, δήλωσε ότι «ο γιος μου θα γίνει ακτιβιστής από τα δύο του χρόνια, δηλαδή σε λίγες μέρες».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ αποκάλυψε επίσης ότι «στο σπίτι δεν έχουμε πλαστικό. Προσπαθούμε να μην έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο πλαστικό και προσπαθώ να του το διδάξω αυτό. Αλλά είναι μια μάχη», σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.