Ινδία: Κόκορας σκότωσε τον άνθρωπο που τον όπλιζε με… μαχαίρια

Ινδία: Κόκορας σκότωσε τον άνθρωπο που τον όπλιζε με… μαχαίρια

Ο 42χρονος προετοίμαζε το πτηνό για παράνομες κοκορομαχίες, όταν πέταξε στον αέρα και τον έπληξε θανάσιμα

Δύο άνδρες στην Ινδία έχασαν την ζωή τους, όταν τους μαχαίρωσαν δύο κόκορες με μαχαίρια δεμένα στα πόδια τους, κάτι που έγινε στις εκδηλώσεις κοκορομαχιών, που γίνονται κάθε χρόνο στην Ινδία για τον εορτασμό του Σανκράντι.

Τα συμβάντα συνέβησαν στην περιοχή Andhra Pradesh στην νοτιοανατολική ακτή της Ινδίας, αναφέρει το thehindu.com. Ένας από τους δύο άτυχους άνδρες, ο Gande Suryapraksha Rao, έδενε τα μαχαίρια στα πόδια του κόκορα, ώστε το ζώο να αντιμετωπίσει έναν άλλο κόκορα, σε μια μάχη που θεωρείται «παράνομη», καθώς από το 2018 η χρήση των μαχαιριών στις κοκορομαχίες είναι απαγορευμένη.

Όσο λοιπόν ο 42χρονος Gande έδενε τα μαχαίρια στο πόδι του ζώου, αυτό τρόμαξε και άρχισε να πετάει στον αέρα, με αποτέλεσμα το μαχαίρι να τραυματίζει τον άνδρα και αργότερα μέσα στην μέρα τα τραύματα του αποδείχθηκαν μοιραία, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Περίπου την ίδια ώρα, ο 20χρονος Padma Raju ήταν έτοιμος να παρακολουθήσει μία από τις κοκορομαχίες, όταν ένας κόκορας «επιτέθηκε» και τον μαχαίρωσε, αφαιρώντας του την ζωή.