Σου αρέσει να βγαίνεις ραντεβού με διαφορετικούς ανθρώπους; Μπορείς να κερδίσεις 1.400 ευρώ

Σου αρέσει να βγαίνεις ραντεβού με διαφορετικούς ανθρώπους; Μπορείς να κερδίσεις 1.400 ευρώ

Οι προϋποθέσεις για την επιλογή του υποψήφιου

Η εταιρεία κοσμημάτων Shane Co. προσφέρεται να πληρώσει σε έναν απρόθυμο ρομαντικό 1.500 δολάρια (περίπου 1.400 ευρώ) για να πάει σε 15 πρώτα ραντεβού και να τα καταγράψει, σύμφωνα με το CNN.

«Ξέρουμε ότι χρειάζεται πολύ θάρρος για να ρισκάρεις την καρδιά σου και να ρισκάρεις με κάποιον καινούργιο», αναφέρει η Shane Co. σε δελτίο Τύπου. «Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να είναι η αρχή πολλών όμορφων στιγμών που θα ακολουθήσουν», πρόσθεσε.

Οι προϋποθέσεις για την επιλογή του υποψήφιου για ραντεβού

Οι υποψήφιοι για τη θέση θα πρέπει να είναι ελεύθεροι, να μπορούν να βρουν μόνοι τους τα ραντεβού τους σε apps γνωριμιών, σε καταστήματα ή οπουδήποτε αλλού. Δεν χρειάζεται να είναι όλοι άγνωστοι, αλλά πρέπει να είναι 15 διαφορετικοί άνθρωποι.

Για λόγους ασφαλείας, η Shane Co. προτείνει τα πρώτα ραντεβού να πραγματοποιούνται σε δημόσιους χώρους και και να έχουν στο μυαλό τους πλάνο προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε κατάσταση.

Το άτομο που θα επιλεγεί για τη δουλειά πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και έτοιμο να τεκμηριώνει κάθε ραντεβού βγάζοντας μια φωτογραφία και συμπληρώνοντας ένα φύλλο εργασίας που θα περιγράφει λεπτομερώς την εμπειρία.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέχρι τις 10 Φεβρουάριου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 27 Φεβρουαρίου και θα έχει στη διάθεσή του πέντε μήνες για να ολοκληρώσει τα ραντεβού.

«Η Shane Co. ασχολείται με την αγάπη», δήλωσε ο Johnray Strickland, διευθυντής digital marketing της εταιρείας κοσμημάτων. «Αγαπάμε τον έρωτα και είμαστε ευτυχείς που παρέχουμε έναν διασκεδαστικό τρόπο στους ανθρώπους να βγαίνουν ραντεβού και ίσως να βρίσκουν το άτομο που τους ταιριάζει».