Ο διάσημος συνθέτης Τζον Γουίλιαμς ίσως να μην αποσυρθεί ακόμη από την μουσική!

Ο διάσημος συνθέτης Τζον Γουίλιαμς ίσως να μην αποσυρθεί ακόμη από την μουσική!

Τι ρόλο παίζει στην απόφασή του η συνεργασία με τον Σπίλμπεργκ

Ίσως ο Τζον Γουίλιαμς ένας από τους σπουδαιότερους εν ζωή κινηματογραφικούς συνθέτες δεν αποσυρθεί τελικά από τη σύνθεση μετά την επερχόμενη ταινία «Indiana Jones 5», όπως είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή του στο ΑP.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα 50 χρόνια συνεργασίας του με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, με την τελευταία τους να είναι στην ταινία «the Fabelmans», ο Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι δεν αποσύρεται. «Θα μείνω εδώ για λίγο καιρό. Δεν μπορώ να αποσυρθώ από τη μουσική. Είναι λάθος ακόμη και μία μέρα χωρίς μουσική», είπε ο συνθέτης.

Ανέφερε επίσης ότι η μακροχρόνια συνεργασία του με τον Σπίλμπεργκ είναι ένας ακόμη λόγος να μην αποσυρθεί. «Ο Στίβεν είναι ένας άνθρωπος στον οποίο δεν μπορείς να πεις όχι» αστειεύτηκε ο συνθέτης, γεγονός που προκάλεσε τα γέλια του σκηνοθέτη. «Μόλις έμαθα ότι δεν αποσύρεται», απάντησε ο Σπίλμπεργκ, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Προς το παρόν τα νέα κινηματογραφικά σχέδια του σκηνοθέτη επικεντρώνονται στην ταινία «Bullitt» με πιθανό πρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ στον εμβληματικό ρόλο που ενσάρκωσε ο Στιβ ΜακΚουίν το 1968. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του EW ίσως ο Γουίλιαμς γράψει τη μουσική...