Μέγκαν Μαρκλ: Το παλάτι της απαγόρευσε να προσκαλέσει την ανιψιά της στον γάμο της

Μέγκαν Μαρκλ: Το παλάτι της απαγόρευσε να προσκαλέσει την ανιψιά της στον γάμο της

Η αποκάλυψη της δούκισσας του Σάσεξ για την οδηγία του Μπάκιγχαμ που αφορούσε την κόρη της ετεροθαλούς αδελφής της

Η Μέγκαν Μαρκλ στο νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» που προβάλλεται αυτήν την περίοδο στο Netflix, αποκάλυψε ότι το παλάτι της απαγόρευσε να καλέσει στο γάμο της την ανιψιά της Άσλι Χέιλ, εξαιτίας των κακών σχέσεων που είχε η ίδια με την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα Μαρκλ.

Όπως αποκάλυψε, η δούκισσα του Σάσεξ είχε αναπτύξει στενή σχέση με την ανιψιά της Άσλι, κόρη της Σαμάνθα. Ωστόσο, βρέθηκε σε δυσάρεστη θέση, όταν καταρτίστηκε η λίστα με τους καλεσμένους του γάμου της το 2018. «Πώς θα εξηγούσαμε ότι η ετεροθαλής αδερφή μου δεν είναι καλεσμένη στο γάμο, αλλά η κόρη της θα ήταν καλεσμένη;» είπε η Μέγκαν. «Για την Άσλι, η καθοδήγηση εκείνη την εποχή ήταν να μην έρθει στο γάμο μας», συνέχισε η δούκισσα του Σάσεξ. «Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον Χάρι. Την είχα σε ανοιχτή ακρόαση και της μιλήσαμε, για το ποια οδηγία μάς δόθηκε και γιατί έγινε αυτή η αξιολόγηση… και αυτό ήταν οδυνηρό» πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι πληγώθηκα σε κάποιο επίπεδο, αλλά κατάλαβα από πού προερχόταν» είπε η Άσλι, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ. «Το να ξέρω ότι λόγω της βιολογικής μου μητέρας επηρεάστηκε η σχέση (με την Μέγκαν), που είναι τόσο σημαντική για μένα… να νιώθω ότι εξαιτίας της αφαιρέθηκα (από τη λίστα καλεσμένων), ήταν δύσκολο».