Ο Τζάστιν Μπίμπερ προωθεί τη μείωση της χρήσης συσκευασιών νερού μιας χρήσης

Ο Τζάστιν Μπίμπερ προωθεί τη μείωση της χρήσης συσκευασιών νερού μιας χρήσης

Επισκέφτηκε μαζί με τον συνεργάτη του το Κατάρ για να παρουσιάσει την ιδέα και τη νέα εταιρεία

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι έτοιμος να ξεδιψάσει τους θαυμαστές του με έναν βιώσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο επιχειρηματικός συνεργάτης του, Μάικα Κραβάλο επισκέφτηκαν το Κατάρ που φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της FIFA και παρουσίασαν τη νέα τους εταιρεία τεχνολογίας νερού, Generosity.

Παρακλάδι της μάρκας εμφιαλωμένου νερού Generosity, σύμφωνα με το CNN, το νέο πρότζεκτ στοχεύει να προσφέρει υψηλής ποιότητας αλκαλικό νερό σε επαναγεμιζόμενους ψύκτες που θα τοποθετηθούν σε πόλεις χωρών σε όλον τον κόσμο.

Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία δικτύου λύσεων παροχής νερού, ώστε να σταματήσουν να κυκλοφορούν συσκευασίες μιας χρήσης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κατάρ, ο Καναδός σούπερ σταρ της ποπ και ο συνεργάτης του παρουσίασαν 150 ψύκτες για να δείξουν πώς λειτουργεί το σύστημα Generosity.

«Θέλω ο κόσμος να έχει πρόσβαση στο καλύτερο νερό. Θέλω επίσης οι χώρες να ξέρουν πώς να προστατεύουν καλύτερα τους κατοίκους τους. Η υπερβολική χρήση πλαστικού προκαλεί ζημία» εξήγησε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο τραγουδιστής συναντήθηκε με την αδελφή του εμίρη του Κατάρ, Αλ Μαγιάσα μπιν Χάμαντ Αλ Θάνι, η οποία τόνισε ότι έχει συμμετάσχει σε προσπάθειες καθαρισμού των παραλιών στο Κατάρ για πολλά χρόνια και έχει δει από πρώτο χέρι την επίδραση της ρύπανσης στο φυσικό περιβάλλον, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτές που αναλαμβάνονται από τη Generosity και την Ανώτατη Επιτροπή, και πρότζεκτ όπως το «FIFA World Cup Qatar 2022 Art water bottles», που συγκεντρώνουν την παγκόσμια καλλιτεχνική κοινότητα για να υποστηρίξει ένα πιο βιώσιμο μέλλον, όλοι ενθαρρυνόμαστε να διαδραματίσουμε τον ρόλο μας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και μετά» ανέφερε η Αλ Μαγιάσα μπιν Χάμαντ Αλ Θάνι.