Ο Axl Rose ζητά να σταματήσουν να πετούν drones στις συναυλίες των Guns N’ Roses

Ο Axl Rose ζητά να σταματήσουν να πετούν drones στις συναυλίες των Guns N’ Roses

Ο αρχηγός του συγκροτήματος εξήγησε τι εξοργίζει τον κόσμο που τις παρακολουθεί

Η μαγνητοσκόπηση συναυλιών με drones είναι μια νέα εξέλιξη που δεν αρέσει πολύ στον Axl Rose.

Ο αρχηγός των Guns N' Roses κοινοποίησε δήλωση για τη συγκεκριμένη πρακτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας λεπτομερώς πόσο αποσπά την προσοχή του το drone κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συναυλίας.

«Υπήρχαν μερικά drones σε αυτό το σκέλος της περιοδείας. Κατά τη χθεσινή νύχτα στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας υπήρχε πολύ αδιακρισία» ανέφερε ο Rose. «Ήταν απόσπαση προσοχής, καθώς προφανώς κάποιος πίστευε ότι ήταν εντάξει να το κάνει αυτό, αλλά και να πλησιάζει τόσο πολύ μπροστά από τη σκηνή και μετά στην πραγματικότητα πάνω στη σκηνή».

«Ο κόσμος εξοργίστηκε» πρόσθεσε ο τραγουδιστής των Guns N' Roses. «Όμως όσο και να διασκεδάζει κάποιος, εξακολουθεί να προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος, να κάνει τη δουλειά σου και να προσφέρει στους θαυμαστές την καλύτερη συναυλία» σημείωσε.

«Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι «διασκεδαστικό» να λαμβάνετε το πειρατικό βίντεο από drone, αλλά θα το εκτιμούσαμε αν κάποιος που σχεδιάζει να γίνει πειρατής με drone λάμβανε υπόψη του τους θαυμαστές και το συγκρότημα και να έπαιζε με τα παιχνίδια του κάπου αλλού» τόνισε ο Axl Rose, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.