Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο πρωταγωνιστής της σειράς «Mighty Morphin Power Rangers»

Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο πρωταγωνιστής της σειράς «Mighty Morphin Power Rangers»

Η αιτία θανάτου δεν αποκαλύφθηκε, αν και πολλές αναφορές δείχνουν ότι ο Φρανκ αυτοκτόνησε

Ο ηθοποιός και αθλητής των μικτών πολεμικών τεχνών, Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά με υπερήρωες «Mighty Morphin Power Rangers», πέθανε σε ηλικία 49 ετών.

Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ απέκτησε φήμη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως ο πράσινος ρέιντζερ, Τόμι Όλιβερ, ο οποίος στη συνέχεια γίνεται ο λευκός ρέιντζερ στην παιδική τηλεοπτική σειρά για υπερήρωες που είναι ιδιαίτερα ικανοί στις πολεμικές τέχνες. Από τη σειρά δημιουργήθηκαν ταινίες, φιγούρες δράσης και άλλα παιχνίδια.

Η σειρά είχε θέμα πέντε έφηβους που αποκτούσαν υπεράνθρωπες δυνάμεις και προστάτευαν τη Γη από το κακό. Άρχισε να προβάλλεται στο Fox το 1993 και απέκτησε στη συνέχεια κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η αιτία θανάτου δεν αποκαλύφθηκε, αν και πολλές αναφορές δείχνουν ότι ο Φρανκ αυτοκτόνησε.

Η είδηση του θανάτου του Φρανκ ώθησε τους θαυμαστές της σειράς «Mighty Morphin Power Rangers» να κατακλύσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφιερώματα, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Το TMZ δημοσίευσε πρώτο τον θάνατο του Φρανκ και ανέφερε ότι η δεύτερη σύζυγός του, Τάμι Φρανκ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο. Ο ηθοποιός είχε τέσσερα παιδιά – ένα από τον γάμο του με την Τάμι Φρανκ και τρία από τον πρώτο του γάμο με τη Σάουνα Φρανκ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...