Κόρη πήγε τον πατέρα της σε στριπτιζάδικο για τα 100ά του γενέθλια – Τον πρόσεχε για να μην… ενθουσιαστεί υπερβολικά

Κόρη πήγε τον πατέρα της σε στριπτιζάδικο για τα 100ά του γενέθλια – Τον πρόσεχε για να μην… ενθουσιαστεί υπερβολικά

Ο υπερήλικας έκανε «σαν ένα παιδί σε μαγαζί με ζαχαρωτά»

Ένας πατέρας από το Τέξας έχει μια κόρη που θα τη ζήλευαν πολλοί… Κι αυτό γιατί τον πήγε σε ένα στριπτιτζάδικο για να γιορτάσει τον έναν αιώνα ζωής του στη Γη.

Ο Gioacchino «Jack» Poma γιόρτασε πρόσφατα τα 100 με έναν ξεχωριστό τρόπο, καθώς η κόρη του Dina τον πήγε σε ένα στριπ κλαμπ στο Ντάλλας, το The Lodge.

 

Σύμφωνα με την κόρη, ο πατέρας της αγαπάει δύο πράγματα στη ζωή… τις γυναίκες γενικότερα και τα γυναικεία στήθη ειδικότερα… έτσι βρήκε τον τέλειο τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Όπως λέει η Dina, ο πατέρας της έχει να πάει σε στριπτιζάδικο από τα νιάτα του και όταν εμφανίστηκε στο The Lodge ήταν σαν ένα παιδί σε μαγαζί με ζαχαρωτά.

Οι χορεύτριες στο κλαμπ εξεπλάγησαν με την απόφαση της γυναίκας, εκείνη όμως λέει ότι έχουμε μόνο μια ζωή και πρέπει να την απολαμβάνουμε όσο μπορούμε.

Αλλά και οι χορεύτριες φάνηκε να λατρεύουν τον Jack, οι οποίες φρόντισαν να το διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορούσε. Κάποιες εμφάνισαν την τούρτα για τα γενέθλιά του.

Μάλιστα, η Dina ήταν μαζί του και τον καθοδηγούσε, προσέχοντας μήπως… παραενθουσιαστεί και η κατάσταση ξεφύγει, σύμφωνα με το TMZ.

Η γυναίκα του Jack πέθανε πριν από 12 χρόνια και ήταν στη συνέχεια με μια άλλη γυναίκα, η οποία όμως επίσης πέθανε πέρυσι.

Οι ιδιοκτήτες του κλαμπ δηλώνουν ότι θέλουν να υποδεχτούν τον άντρα όποτε εκείνος επιθυμεί να τους επισκεφτεί και πάλι.