Μεξικό: Μυστηριώδης θάνατος τριών φίλων από τις ΗΠΑ σε διαμέρισμα Airbnb

Μεξικό: Μυστηριώδης θάνατος τριών φίλων από τις ΗΠΑ σε διαμέρισμα Airbnb

Βρέθηκαν νεκροί κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα των Νεκρών έχοντας εισπνεύσει θανατηφόρα τοξική ουσία

Τρεις φίλοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διαμέρισμα Airbnb που είχαν νοικιάσει στην πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα των Νεκρών.

Το αγόρι της 33χρονης Courtez Hall ανέφερε, σύμφωνα με τη Mirror, ότι μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της τη νύχτα της 30ής Οκτωβρίου, όταν εκείνη του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά, ενώ ξαφνικά η κλήση τους τερματίστηκε. Αφού δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ξανά, κάλεσε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, για να πάει να δει τι συμβαίνει και τότε είναι οι τρεις φίλοι βρέθηκαν νεκροί. Αν και η έρευνα για τα αίτια θανάτου τους συνεχίζεται, εκθέσεις αυτοψίας που επικαλείται το Bloomberg, φαίνεται πως δείχνουν ότι εισέπνευσαν μονοξείδιο του άνθρακα.

Από την πλευρά της, η μητέρα της 33χρονης Ceola Hall δήλωσε, ότι είχε μιλήσει μαζί της στις 29 Οκτωβρίου, όταν έφτασαν στην πόλη του Μεξικού. «Με αγαπούσε, αγαπούσε την οικογένειά της. Της άρεσε να τους κάνει όλους να γελούν» πρόσθεσε η μητέρα. Πάντως, οι οικογένειες ανέφεραν δυσκολίες στη λήψη πληροφοριών, καθώς και στην ανάκτηση προσωπικών αντικειμένων, κυρίως λόγω των γλωσσικών εμποδίων.

Η μητέρα του 28χρονου Jordan Marshall, Jennifer Marshal, που πήγε στην πόλη του Μεξικού μαζί με την κουνιάδα της και τον αδελφό της, είπε χαρακτηριστικά ότι «το να χάνεις το παιδί σου είναι βαρύ, αλλά να συμβαίνει σε μια άλλη χώρα και να προσπαθείς να φέρεις το σώμα του στο σπίτι, είναι πολύ βαρύ». «Νομίζαμε, ότι το να πάμε πρώτα στην πρεσβεία, θα μας βοηθούσε σε αυτό το θέμα, αλλά δεν είχαν μεταφραστές, που θα μπορούσαν να μας συνοδεύσουν στα διάφορα μέρη, όπως το ιατροδικαστικό γραφείο ή το αστυνομικό τμήμα», συμπλήρωσε.

Τέλος, όπως δήλωσε η κ. Marshal, η Airbnb εξήγησε, ότι τα υπάρχοντα του γιου της είχαν δοθεί στη μεξικανική αστυνομία και ότι τα πτώματα αναμένεται να μεταφερθούν αεροπορικώς στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.