Πότε το αμερικανικό Ναυτικό θα έχει επαφή με εξωγήινους – Τι υποστηρίζει ταξιδιώτης του χρόνου

Πότε το αμερικανικό Ναυτικό θα έχει επαφή με εξωγήινους – Τι υποστηρίζει ταξιδιώτης του χρόνου

Τι...γνωρίζει ο TikToker για το μέλλον του Ντόναλντ Τραμπ

Ο λογαριασμός του TikTok @timetraveller3000 έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές σε όλα τα βίντεό του που περιγράφουν λεπτομερώς τις λεγόμενες ημερομηνίες-κλειδιά που πρέπει να προσέξετε.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, ο χρήστης ισχυρίζεται ότι ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που «το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα έρθει σε επαφή με UFO και μάλιστα στον ωκεανό».

Τη ξεχωριστή του θεωρία ακολουθεί μια σειρά από ακόμη περισσότερους ισχυρισμούς όπως ότι «το Κάνσας θα χτυπηθεί από ανεμοστρόβιλο που θα σκοτώσει εκατοντάδες ανθρώπους τον Φεβρουάριο του 2023» και ότι «τον Ιανουάριο ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία το 2024».
Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε σωρεία σχολίων με ένα άτομο να προτρέπει το TikToker να του πει τα νούμερα για το power ball.

Το TikTok τους τελευταίους μήνες έχει κατακλυστεί από «ταξιδιώτες του χρόνου» και αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι στιγμής, τίποτα δεν έχει επαληθευθεί.

Μόνο ένας μάντης ισχυρίστηκε ότι προέβλεψε τον θάνατο της βασίλισσας χρησιμοποιώντας τη δύναμη των... σπαραγγιών.

Η Jemima Packington είναι η μοναδική «σπαραγγολόγος» στον κόσμο και λέει ότι βλέπει το μέλλον πετώντας δόρατα στον αέρα και ερμηνεύοντας πώς προσγειώνονται.

Η Jemima, 65 ετών, είδε τις λόγχες του λαχανικού να σχηματίζουν το σχήμα ενός σπασμένου στέμματος λίγους μήνες πριν πεθάνει η βασίλισσα της Αγγλίας...

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...