Χαμός στο αεροδρόμιο του Μεξικού: Βίντεο με οργισμένη επιβάτη που επιτέθηκε σε μία υπάλληλο

Χαμός στο αεροδρόμιο του Μεξικού: Βίντεο με οργισμένη επιβάτη που επιτέθηκε σε μία υπάλληλο

Άρχισε να της πετάει αντικείμενα επειδή δεν της τσέκαρε το εισιτήριο, καθώς έφτασε καθυστερημένη

Viral έχει γίνει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα όταν μια εξαγριωμένη επιβάτης στο διεθνές αεροδρόμιο του Μεξικού άρχισε να πετάει αντικείμενα σε μια υπάλληλο που βρισκόταν στο γκισέ του check-in.

Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει όταν μία πράκτορας της αεροπορικής εταιρείας Emirates φέρεται να της αρνήθηκε την επιβίβαση διότι εμφανίστηκε με καθυστέρηση και παράλληλα το διαβατήριό της είχε λήξει.

Τότε η γυναίκα, ανέβηκε πάνω στο γκισέ και άρχισε να χτυπάει την υπάλληλο, να της πετάει διάφορα αντικείμενα από βαλίτσα μέχρι εξοπλισμό υπολογιστή και να φωνάζει, όπως ανέφερε το Fox News.

Αμέσως το προσωπικό του αεροδρομίου έτρεξε και προσπάθησε να την ηρεμήσει ενώ στη συνέχεια η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο την συνέλαβε, τονίστηκε στον ΣΚΑΪ.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι την 1η Νοεμβρίου, συνέβη ένα περιστατικό στο γκισέ του check-in στο διεθνές αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού, στο οποίο μία επιβάτης έφτασε αργά στο γκισέ ενώ επίσης ότι ταξίδευε με ληγμένο διαβατήριο», ανέφερε η Emirates σε δήλωση στο Fox News.

«Η εταιρεία αρνήθηκε στην πελάτισσα να ταξιδέψει με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει έντονα και να επιτεθεί στο προσωπικό εδάφους – επομένως ήταν απαραίτητο να παρέμβει η ασφάλεια του αεροδρομίου και η αστυνομία», πρόσθεσε η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι.

Δείτε το βίντεο: