Ελβετία: Απίστευτη ατυχία για 45χρονη που την πάτησε τρεις φορές το αυτοκίνητό της!

Ελβετία: Απίστευτη ατυχία για 45χρονη που την πάτησε τρεις φορές το αυτοκίνητό της!

Η οδηγός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Μια 45χρονη οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά από το δικό της αυτοκίνητο που την παρέσυρε… τρεις φορές, όπως ανέφερε η δημοτική αστυνομία του Σεν Γκαλ, στη βορειοανατολική Ελβετία.

Η οδηγός κατέβηκε από το όχημά της, προφανώς για να βγάλει κάτι από το πορτ-μπαγκάζ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ATS επικαλούμενο την τοπική αστυνομία. Όμως δεν έσβησε τη μηχανή. Καθώς είχε σταματήσει σε έναν δρόμο με ελαφρά κλίση, το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται προς τα πίσω. Εκείνη επιχείρησε να το σταματήσει, αλλά μάταια, αφού έπεσε στο έδαφος. Το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της, επισημαίνεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Συνεχίζοντας την οπισθοπορεία του, το όχημα συγκρούστηκε σε άλλο αυτοκίνητο που βρισκόταν πιο πίσω και με την ώθηση που πήρε κινήθηκε προς τα εμπρός, πατώντας για δεύτερη φορά την άτυχη 45χρονη γυναίκα που ήταν πεσμένη στην άσφαλτο.

Αλλά το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε εκεί: αφού χτύπησε στο πεζοδρόμιο, ξαναέφυγε προς τα πίσω και παρέσυρε για τρίτη φορά την ιδιοκτήτριά του. Σταμάτησε μόνο όταν προσέκρουσε σε έναν ξύλινο φράχτη.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Φωτογραφία αρχείου